Povezane vesti

KSS uputio poziv navijačima: Zajedno do rekorda, zajedno do bronze!

KSS uputio poziv navijačima: Zajedno do rekorda, zajedno do bronze!

Telegraf 07.07.2019
Srbija se i pored poraza od Španije, bori za medalju. Ženska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Španije, 71:66 u polufinalu Evropskog prvenstva, pa će se u nedelju od 17.30 boriti za bronzanu medalju. Baš iz tog razloga Košarkaški… »
Sonja u suzama zahvalila košarkašicama: Hvala im što su verovale u mene i kada ja nisam! (video)

Sonja u suzama zahvalila košarkašicama: Hvala im što su verovale u mene i kada ja nisam! (video)

Telegraf 07.07.2019
Nikada nismo imali bolju atmoseru, tvrdi naša igračica. Za Sonju Petrović ova medalja je kruna jedne priče i drugarstva koje je tokom Evropskog prvenstva za košarkašice u Beogradu krasilo tim Srbije. Naše reprezentativke su sjajnom partijom protiv… »
Košarkašice Srbije rasturile Britaniju za bronzu na Evropskom prvenstvu! (foto)

Košarkašice Srbije rasturile Britaniju za bronzu na Evropskom prvenstvu! (foto)

Telegraf 07.07.2019
Srpske lavice su se uzdigle samo dan posle teškog poraza od Španije u polufinalu EP. Košarkašice Srbije osvojile su bronzu na Evropskom prvenstvu u Beogradu, pobedom nad Velikom Britanijom 81:55. Pobednika je odlučila treća četvrtina u kojoj je… »
Marina Maljković otkrila zašto se vratila na klupu Srbije: Moje igračice su junakinje! (video)

Marina Maljković otkrila zašto se vratila na klupu Srbije: Moje igračice su junakinje! (video)

Telegraf 07.07.2019
Svoje igračice selektorka je pohvalila svoje košarkašice posle osvojene medalje u Beogradu. Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković ponosna je na sve svoje košarkašice, kako one koje su izborile bronzu, tako i na one… »
Crvendakić: Nismo pričale o utakmici koliko o tome da moramo da izađemo na teren i pokidamo! (video)

Crvendakić: Nismo pričale o utakmici koliko o tome da moramo da izađemo na teren i pokidamo! (video)

Telegraf 07.07.2019
Kao u "Nebeskoj udici" - izađeš na teren i pobediš. Srpska reprezentativka Aleksandra Crvendakić rekla je da je plan pred utakmicu za bronzu na Evropskom prvenstvu u Beogradu bio vrlo jednostavan. Srbija je u drugom poluvremenu dominirala protiv… »
Vučić čestitao košarkašicama na osvojenoj bronzanoj medalji!

Vučić čestitao košarkašicama na osvojenoj bronzanoj medalji!

Telegraf 07.07.2019
Čestitkama su se pridružile i Ana Brnabić, Maja Gojković i Zorana Mihajlović. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku košarkašicama Srbije koje su osvojile bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Podsetimo, ženska… »
Jelena Bruks: Ostaje žal ne samo zbog polufinala, nego što je bila i Španija... (video)

Jelena Bruks: Ostaje žal ne samo zbog polufinala, nego što je bila i Španija... (video)

Telegraf 07.07.2019
Pomešana osećanja kod kapitenke posle bronze. Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks kaže da će joj uvek biti krivo zbog polufinala u kom naša reprezentacija nije uspela da pobedi Španiju u polufinalu Evropskog prvenstva u… »
Košarkašice Srbije osvojile bronzu na EP u Beogradu

Košarkašice Srbije osvojile bronzu na EP u Beogradu

Studio B 07.07.2019
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto je u meču za treće mesto pobedila Veliku Britaniju sa 81:55 u beogradskoj „Štark areni“. Foto: Tanjug (AP Photo/Darko Vojinovic) Posle sinoćnog… »
Jelena Bruks: Izlazimo mirne glave da osvojimo bronzu! (video)

Jelena Bruks: Izlazimo mirne glave da osvojimo bronzu! (video)

Telegraf 07.07.2019
Kapitenka Srbije uverena u uspeh u meču za 3. mesto. Posle poraza od Španije 71:66, ženska košarkaška reprezentacija Srbije nije se plasirala u finale Evropskog prvenstva, ali ima priliku da se u nedelju od 17.30 domogne bronzane medalje. Posle meča… »

Vesti dana »