Povezane vesti
Luna nakon pobede u Zadruzi 2: "Nisam očekivala da mi Marko čestita" (video) (foto)
Telegraf 07.07.2019
- Bez jače polovine sam izašla iz Zadruge, jer očigledno nije bila dovljno jaka ljubav - rekla je Luna nakon što je osvojila glavnu nagradu od 50.000. Luna Đogani pobednica je druge sezone Zadruge i osvojila je glavnu nagradu od 50.000 evra. Odnela je 30… »
Anabela se otvorila, Lunu obradovala skupocenim poklonom: Pogledajte stan koji joj je kupila (video)
Telegraf 07.07.2019
Luna nije mogla da sakrije svoju reakciju kada joj je majka uručila ključeve njenog novog stana. Pobednica Zadruge 2 Luna Đogani, nakon trijumfa u rijalitiju dobila je stan od svoje majke Anabele Atijas. Anabela se pobrinula da njenu mezimicu nakon 9… »
Luna Đogani zagrmela u seksi izdanju pred gostovanje na Pinku (video)
Telegraf 07.07.2019
Šta kažete na stajling pobednice Zadruge 2? Luna Đogani pobedila je u drugoj sezoni "Zadruge 2" i osvojila vrednu nagradu od 50.000 evra. Blogerka je povodom pobede u rijalitiju gošća na televiziji "Pink", a za ovo gostovanje se provokativno obukla. 20… »
"Sramota Srbije!" Kija žestoko prokomentarisala Luninu pobedu u Zadruzi 2!
Telegraf 07.07.2019
Luna je prošle noći pobedila u Zadruzi i kući ostišla bogatija za 50.000 evra, a Kija je bez dlake na jeziku otkrila šta misli o tome. Luna Đogani prošle noći odnela je pobedu u Zadruzi, a pre godinu dana blogerka se našla u samom finalu ovog rijalitija… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Vitkof i Kušner u Moskvi; Sastanak predstavnika Ukrajine, Rusije i SAD u UAE
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih
Novak: Supruga voli da me veliča, ali deci sam otac i ništa drugo
Sport klub pre 10 minutajoš 14 povezanih
Šta ovo bi? Odrekla se Rusije pa na Australijan openu provukla Arinu Sabalenku kroz "toplog zeca"
Večernje novosti pre 45 minutajoš 15 povezanih