Povezane vesti
Stivi Vonder mora na transplantaciju bubrega
N1 Info 07.07.2019
Američka muzička legenda Stivi Vonder mora na transplataciju bubrega. To je obznanio sam pevač u subotu na koncertu u Londonu. "Ja sam dobro, dobro sam, sve je u redu, imam donora i sve je u redu", rekao je 69-godišnji pevač publici na koncertu u sklopu… »
Slavni muzičar šokirao: Treba mi novi bubreg! (video)
Mondo 07.07.2019
Kakva objava pred sam kraj koncerta! Legendarni Stivi Vonder mora na transplantaciju bubrega! Ovu vest lično je objavio muzičar, na koncertu u londonskom Hajd parku. Vonder, koji ima 69 godina, publici je pred kraj koncerta rekao da mora na presađivanje… »
Vesti dana »

Vučić o izborima, 5.oktobru, protestima: Pre tri dana smo saznali ko je iz MUP-a dostavljao „lažne informacije“ o zvučnom topu
Danas pre 38 minutajoš 2 povezane

"Tražimo od opozicije da ne izlazi na parlamentarne izbore i da pruže podršku našoj listi": Student Pravnog fakulteta o izborima: "Ukoliko bismo išli sa opozicijom, podrška bi nam opala"
Blic pre 58 minutajoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Bačulov za Danas o Vučićevim optužbama: Dno dna, svi znaju da sam taj dan bio na Železničkoj stanici
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić o sankcijama NIS-u: Nadam se da ćemo opet u poslednjem trenutku pronaći neko rešenje
Danas pre 2 satajoš 1 povezana