Povezane vesti

Maljkovićeva: Povrede, trudnoće... Ovo su junakinje!

Maljkovićeva: Povrede, trudnoće... Ovo su junakinje!

N1 Info 08.07.2019
Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković bila je ponosna na svoj tim posle osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Srpkinje su u borbi za treće mesto savladale Veliku Britaniju rezultatom 81:55 i tako… »
Košarkašicama Srbije bronza na Evropskom prvenstvu

Košarkašicama Srbije bronza na Evropskom prvenstvu

Danas 08.07.2019
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na šampionatu Evrope, pošto je večeras u Beogradu u meču za treće mesto savladala Veliku Britaniju sa 81:55 (25:16, 15:17, 21:6, 20:16). Ovim uspehom srpske košarkašice su… »
Košarkašice Španije savladale Franuskinje u finalu EP

Košarkašice Španije savladale Franuskinje u finalu EP

Danas 07.07.2019
Košarkašice Španije osvojile su večeras zlatnu medalju u finalu Evropskog prvenstva pobedom nad Francuskom 86:66 i odbranile šampionsku titulu. Francuskinje nisu imale mnogo šansi protiv ekipe Španije koja je, posle sinoćne pobede nad… »
Marina je rekla da će uraditi sve ako pobedimo: Bruks objasnila slavlje posle osvajanja bronze

Marina je rekla da će uraditi sve ako pobedimo: Bruks objasnila slavlje posle osvajanja bronze

Sportal blic 07.07.2019
Jelena Bruks, kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, čestitala je svom timu na osvajanju bronzane medalje na Evropskom prvenstvu. Srbija je u borbi za treće mesto pobedila Veliku Britaniju 81:55. Bruksova čija je priča obeležila ovo… »
One su heroji: Maljkovićeva emotivna: Ponosna sam što sam njihov trener!

One su heroji: Maljkovićeva emotivna: Ponosna sam što sam njihov trener!

Sportal blic 07.07.2019
Uvek smirena i odmerena, Marina Maljković, selektorka Srbije, ipak nije mogla da sakrije niti radost niti osmeh posle pobede svojih izabranica nad Velikom Britanijom i osvajanja bronze na Evropskom prvenstvu. Maljkovićeva je uz osmeh i puna ponosa posle… »
Nit između mene i ove generacije je posebna: Selektorka iskrena: Ako budu zaslužile igraće u kvalifikacijama za Tokio

Nit između mene i ove generacije je posebna: Selektorka iskrena: Ako budu zaslužile igraće u kvalifikacijama za Tokio

Sportal blic 07.07.2019
Vreme je velikog slavlja! Srpkinje su osvojile bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a selektorka Marina Maljković i košarkašica Nevena Jovanović nisu krile radost zbog velikog uspeha. „Da one nisu bile tim i da se nisu tako držale, ništa od… »

Vesti dana »