Повезане вести

Маљковићева: Повреде, трудноће... Ово су јунакиње!

Маљковићева: Повреде, трудноће... Ово су јунакиње!

Н1 Инфо 08.07.2019
Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић била је поносна на свој тим после освајања бронзане медаље на Европском првенству у Београду. Српкиње су у борби за треће место савладале Велику Британију… »
Кошаркашицама Србије бронза на Европском првенству

Кошаркашицама Србије бронза на Европском првенству

Данас 08.07.2019
Женска кошаркашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на шампионату Европе, пошто је вечерас у Београду у мечу за треће место савладала Велику Британију са 81:55 (25:16, 15:17, 21:6, 20:16). Овим успехом српске… »
Кошаркашице Шпаније савладале Франускиње у финалу ЕП

Кошаркашице Шпаније савладале Франускиње у финалу ЕП

Данас 07.07.2019
Кошаркашице Шпаније освојиле су вечерас златну медаљу у финалу Европског првенства победом над Француском 86:66 и одбраниле шампионску титулу. Францускиње нису имале много шанси против екипе Шпаније која је, после синоћне… »
Марина је рекла да ће урадити све ако победимо: Брукс објаснила славље после освајања бронзе

Марина је рекла да ће урадити све ако победимо: Брукс објаснила славље после освајања бронзе

Спортал блиц 07.07.2019
Јелена Брукс, капитен женске кошаркашке репрезентације Србије, честитала је свом тиму на освајању бронзане медаље на Европском првенству. Србија је у борби за треће место победила Велику Британију 81:55. Бруксова чија је прича… »
Нит између мене и ове генерације је посебна: Селекторка искрена: Ако буду заслужиле играће у квалификацијама за Токио

Нит између мене и ове генерације је посебна: Селекторка искрена: Ако буду заслужиле играће у квалификацијама за Токио

Спортал блиц 07.07.2019
Време је великог славља! Српкиње су освојиле бронзану медаљу на Европском првенству, а селекторка Марина Маљковић и кошаркашица Невена Јовановић нису криле радост због великог успеха. „Да оне нису биле тим и да се нису тако… »
Оне су хероји: Маљковићева емотивна: Поносна сам што сам њихов тренер!

Оне су хероји: Маљковићева емотивна: Поносна сам што сам њихов тренер!

Спортал блиц 07.07.2019
Увек смирена и одмерена, Марина Маљковић, селекторка Србије, ипак није могла да сакрије нити радост нити осмех после победе својих изабраница над Великом Британијом и освајања бронзе на Европском првенству. Маљковићева је уз… »

Вести дана »