Povezane vesti

Borisov: Nisam dozvolio oštru reakciju, znam koliko je Kosovo bolno za Srbe

Borisov: Nisam dozvolio oštru reakciju, znam koliko je Kosovo bolno za Srbe

N1 Info 08.07.2019
Premijer Bugarske Bojko Borisov ocenio je da ukoliko ne dođe do sporazuma Beograda i Prištine, neće biti dalje perspektive za region i naveo da će Sofija "pomoći svojoj braći Srbima". On je rekao da zna "koliko je pitanje Kosova bolno za Srbe", te… »
„Znam ja za Kosovo“: Bugarski premijer sprečio oštru reakciju ministarke na izjave Dačića

„Znam ja za Kosovo“: Bugarski premijer sprečio oštru reakciju ministarke na izjave Dačića

Sputnik 08.07.2019
Bugarski premijer Bojko Borisov izjavio je da nije dozvolio ministarki spoljnih poslova Ekaterini Zaharijevoj da oštro reaguje na izjave srpskog šefa diplomatije Ivice Dačića, jer mu je poznato — „koliko je pitanje Kosova bolno za Srbe“. Borisov… »
Borisov: Nisam dozvolio da Zaharijeva oštro reaguje na Dačićevu izjavu

Borisov: Nisam dozvolio da Zaharijeva oštro reaguje na Dačićevu izjavu

RTS 08.07.2019
Bugarski premijer Bojko Borisov izjavio je da nije dozvolio ministarki spoljnih poslova Ekaterini Zaharijevoj da oštro reaguje na izjave srpskog šefa diplomatije Ivice Dačića, jer, kako je istakao, on "zna koliko je pitanje Kosova bolno za Srbe"… »
Znam koliko je pitanje Kosova bolno za Srbe: Borisov sprečio oštru reakciju Zaharijeve

Znam koliko je pitanje Kosova bolno za Srbe: Borisov sprečio oštru reakciju Zaharijeve

Telegraf 08.07.2019
Borisov je rekao i da će Bugarska "pomoći svojoj braći Srbima" Bugarski premijer Bojko Borisov izjavio je da nije dozvolio ministarki spoljnih poslova Ekaterini Zaharijevoj da oštro reaguje na izjave srpskog šefa diplomatije Ivice Dačića, jer, kako… »

Vesti dana »