Повезане вести
Луна одговорила гледатељки, а онда се у разговор умешала Анабела: О овоме сви причају!
Пресс 08.07.2019
Дарко Танасијевић синоћ је урадио интервју са победницом ријалитија "Задруга 2" Луном Ђогани! Фото:пулс Ђоганијева је синоћ одговарала на питања која су јој постављали гледаоци. Гледатељка је желела од Луне да чује шта тачно… »
СКАНДАЛ УЖИВО У ЕМИСИЈИ! ГЛЕДАТЕЉКА РЕКЛА ДА ЈЕ ЛУНА НЕОБРАЗОВАНА! Ђоганијева се посвађала с њом, а онда се из публике…
Свет & Скандал 08.07.2019
Луна Ђогани, победница Задруге 2, одговарала је на питања гледалаца, а у студију је била њена мама Анабела Атијас, која се одувек заштитнички понашала према блогерки. Тако је одмах стала у ћеркину одбрану када је осетила да је… »
Вести дана »
"Ово није земља за плес пакла" Иран послао језиву поруку Америци: Стиже војска и борбени авиони на Кипар, припрема се копнена инвазија, Бејрут у пламену
Блиц пре 3 минутајош 42 повезане
Никола Јокић честитао Леброну: „Мислим да је ово бар седми пут да ово кажем да је он стварно, стварно, стварно легендаран играч!“
Хот спорт пре 2 минутајош 46 повезаних
Сунчани дани пред нама, али без правог пролећног топлог таласа - какав је викенд пред нама?
Еуроневс пре 1 сатјош 19 повезаних
Трамп угостио Месија и Интер: 'Стар сам, гледао сам Пелеа, али можда си ти бољи'
BBC News пре 1 сатјош 16 повезаних
Османи потписала указ о распуштању парламента, најавила да ће бити расписани избори
Инсајдер пре 32 минутајош 14 повезаних