Повезане вести
Питања раздора Бугарске и Србије
Слободна Европа 09.07.2019
Спуштање лопте и тачка на тензије између Србије и Бугарске неколико дана после оштрих порука шефа српске дипломатије упућених бугарском премијеру због различитог односа према Косову. Након што су председници Влада Бугарске и… »
Пола света каже - Косово није држава
Вечерње новости 09.07.2019
Албански председник Мета позвао све да признају "реалност", премијерка Брнабић узвратила. Регионални скупови нису место за памфлете - поручила председница српске Владе. НЕ знам о којој реалности прича. Можда је то за неке… »
После примирја у Сирији, Турска се враћа на Балкан?
Вести онлине 09.07.2019
После пораза на локалним изборима, на којима је изгубио све вец́е турске градове, укључујуц́и Истанбул, после дужег времена председник Турске Реџеп Тајип Ердоган у великом стилу појавио се у Сарајеву, на састанку Процеса… »
Косово – „каменчић у ципели“ који жуља Балкан
Вести онлине 09.07.2019
Једна изјава премијера Бугарске изазвала је жестоке реакције у Србији. Амбасадори се „позивају на рапорт“. Како на све то гледају у Бугарској? Преносимо коментар Емилије Милчеве, новинарке ДВ на бугарском из Софије. Током… »
Брнабићева са Ангелином Ајнхорст
РТС 09.07.2019
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић састала се на Јахорини, на маргинама самита Процеса сарадње у Југоисточној Европи (ПСЈИЕ), са директорком за Западну Европу, Западни Балкан и Турску и заменицом генералног директора… »
Зашто се карам са Срби? Шта је рекао док ја нисам била ту? Овако разговарају Ана и бојко: Борисов тврди да је погрешно…
Курир 09.07.2019
ЈАХОРИНА - Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је стављена тачка на неспоразуме у вези са изјавом премијера Бугарске Бојка Борисова о косовској независности. Бугарска је велики партнер Србије, истакла је… »
Бугарин Борисов брнабићки: Ја волим Србе, ја вас толико волим, ми смо такви пријатељи... Нисам добро схваћен! (видео)
Курир 09.07.2019
ЈАХОРИНА - Премијер Бугарске Бојко Борисов обратио се, након синоћње вечере учесника Самита Процеса сарадње у југоисточној Европи, председници Владе Србије Ани Брнабић и објаснио да је његова изјава у Познању погрешно… »
Загрљај као тачка на неспоразум Софије и Београда
РТС 09.07.2019
Премијерка Ана Брнабић на Јахорини се срела са бугарским премијером Бојком Борисовом, што је била прилика да се разјасне неспоразуми настали због изјаве Борисова о косовској независности. "Ставили смо тачку на ту причу", рекли су… »
Брнабић: Нисам члан СНС, то су спекулације
Блиц 09.07.2019
Председница Владе Србије Ана Брнабић одбацила је данас наводе медија да је "у игри" за лидера Српске напредне странке (СНС), рекавши да је реч о спекулацијама. - Ма, то су само спекулације - навел аје она. Како је казала, у овом… »
Борисов: Погрешно сам схваћен, ја волим Србе
Вести онлине 09.07.2019
Бугарски премијер Бојко Борисов се, након радне вечере у Сарајеву, обратио својој српској колегиници Ани Брнабиц́ у вези са својом изјавом о самопроглашеној независности Косова, која је изазвала оштру реакцију министра спољних… »
Додик: Приштина да напусти пут центра међународне пажње
Дневник 09.07.2019
ЈАХОРИНА: Председавајући Председништва Босне и Херцеговине (БиХ) Милорад Додик истакао је данас, отварајући Самит Процеса сарадње у југоисточној Европи (ПСЈИЕ) на Јахорини, да се Приштина у последње време труди да буде у центру… »
Брнабићева у Сарајеву: Премијерка се састала са Ердоганом и Борисовим
Курир 09.07.2019
САРАЈЕВО - Председница Владе Србије Ана, Брнабић је у Сарајеву, где ће учествовати на Самиту Процеса сарадње у Југоисточној Европи (ПСуЈИЕ), разговарала са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом, премијером Бугарске… »
Брнабић стигла у Сарајево, разговарала с Ердоганом и Борисовом
Данас 08.07.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић разговарала је с председником Турске и премијером Бугарске у Сарајеву, где је допутовала на самит Процеса сарадње у Југоисточној Европи (СЕЕЦП), саопштила је Влада Србије. Првог дана посете Босни и… »
Дочек у председништву БиХ: Брнабић допутовала у Сарајево (фото)
Вечерње новости 08.07.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић допутовала је у Сарајево, где ће учествовати на Самиту Процеса сарадње у Југоисточној Европи. Премијерка Србије Ана Брнабић допутовала је у Сарајево, где ће учествовати на Самиту Процеса сарадње у… »
Вести дана »
Гламочић: Европска администрација разумела српски проблем са млеком, прелевмани нису трајно решење
РТВ пре 18 минутајош 30 повезаних
Стафорд се отргао, па скочио на хаубу аутомобила, изуједао жену и напао младића. Очевици описали ужасне сцене у Нишу: "У страху смо, било је застрашујуће"
Курир пре 1 сатјош 28 повезаних
Каја Калас: ЕУ због противљења Мађарске није усвојила нове санкције Русији ни нову велику позајмицу Украјини
Недељник пре 8 минутајош 27 повезаних
САЗНАЈЕМО Данка Нешовић прави чистку у Петој гимназији: Последњег дана на функцији суспендовала четворо професора
Нова пре 7 сатијош 29 повезаних