Povezane vesti
Maduro optimista posle nastavka dijaloga
Slobodna Evropa 09.07.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je "optimista" posle nastavka razgovora predstavnika njegove vlade i opozicije na Barbadosu, u pokušaju da se reši politička kriza u zemlji. "Veoma sam optimističan (...) Danas su imali petočasovni… »
Maduro optimista posle nastavka dijaloga
Danas 09.07.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je „optimista“ posle nastavka razgovora predstavnika njegove vlade i opozicije na Barbadosu, u pokušaju da se reši politička kriza u zemlji. „Veoma sam optimističan (…) Danas su imali petočasovni sastanak… »
Maduro posle nastavka razgovora: Veoma sam optimističan
N1 Info 09.07.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je "optimista" posle nastavka razgovora predstavnika njegove vlade i opozicije na Barbadosu, u pokušaju da se reši politička kriza u zemlji. "Veoma sam optimističan (...) Danas su imali petočasovni… »
Vesti dana »
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne tražimo pravo veta, već prijem u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana
VJT: Optužni predlog protiv bivše pomoćnice direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Danijele Maletić
Danas pre 15 minutajoš 1 povezana
(Video) "Ne želim da upotrebim silu, ali nekad moram" Tramp najavio rat Teheranu?! Još jedna evropska zemlja izdala hitnu naredbu za evakuaciju iz Irana
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Savo Manojlović: Tužilaštvo mora da reaguje o navodima da se BIA interesovala za VST
Danas pre 2 satajoš 2 povezane