Повезане вести
Мадуро оптимиста после наставка дијалога
Слободна Европа 09.07.2019
Председник Венецуеле Николас Мадуро изјавио је да је "оптимиста" после наставка разговора представника његове владе и опозиције на Барбадосу, у покушају да се реши политичка криза у земљи. "Веома сам оптимистичан (...) Данас су… »
Мадуро оптимиста после наставка дијалога
Данас 09.07.2019
Председник Венецуеле Николас Мадуро изјавио је да је „оптимиста“ после наставка разговора представника његове владе и опозиције на Барбадосу, у покушају да се реши политичка криза у земљи. „Веома сам оптимистичан (…) Данас су… »
Мадуро после наставка разговора: Веома сам оптимистичан
Н1 Инфо 09.07.2019
Председник Венецуеле Николас Мадуро изјавио је да је "оптимиста" после наставка разговора представника његове владе и опозиције на Барбадосу, у покушају да се реши политичка криза у земљи. "Веома сам оптимистичан (...) Данас су… »
Вести дана »
Селаковиц́ о случају „Генералштаб“: Очекујем да суђење буде блокадерима који су узурпирали део државе
Спутник пре 38 минутајош 75 повезаних
Јовановић Ћута: Кушнер „ујединитељ“ одустао од Генералштаба јер зна да би му се скупио народ да се појаве багери
Нова пре 24 минутајош 24 повезане
РТС и даље без новог генералног директора - ниједан кандидат нема довољно гласова
BBC News пре 2 сатајош 24 повезане
Ново повећање плата просветним радницима: Министар Дејан Вук Станковић открио када и колико ће бити увећане зараде у школству
Курир пре 4 сатијош 40 повезаних