Povezane vesti
Maduro optimista posle nastavka dijaloga
Slobodna Evropa 09.07.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je "optimista" posle nastavka razgovora predstavnika njegove vlade i opozicije na Barbadosu, u pokušaju da se reši politička kriza u zemlji. "Veoma sam optimističan (...) Danas su imali petočasovni… »
Maduro posle nastavka razgovora: Veoma sam optimističan
N1 Info 09.07.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je "optimista" posle nastavka razgovora predstavnika njegove vlade i opozicije na Barbadosu, u pokušaju da se reši politička kriza u zemlji. "Veoma sam optimističan (...) Danas su imali petočasovni… »
Maduro optimista posle nastavka dijaloga
Danas 09.07.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je „optimista“ posle nastavka razgovora predstavnika njegove vlade i opozicije na Barbadosu, u pokušaju da se reši politička kriza u zemlji. „Veoma sam optimističan (…) Danas su imali… »
Vesti dana »
EKSKLUZIVNO Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu: Za sve je kriv zakon gravitacije…
Forbes pre 1 satjoš 2 povezane
"Obezbedite zalihe hrane i lekova": I "Batut" se oglasio novim upozorenjem! Širi se lista gradova gde će vreme biti opasno po zdravlje
Blic pre 14 minutajoš 32 povezane
NBS usvojila propise za sprovođenje državnog programa stambenih kredita za mlade
Danas pre 56 minutajoš 24 povezane