Повезане вести

"Молио сам га да се пробуди, да издржи још: Мало..." Седмогодишњак ког је ударио гром издахнуо оцу на рукама на 100 метара од…

"Молио сам га да се пробуди, да издржи још: Мало..." Седмогодишњак ког је ударио гром издахнуо оцу на рукама на 100 метара од…

Блиц 09.07.2019
Био је жив, али у несвести. Молио сам га да отвори очи. Викао сам му да се пробуди, да не оставља тату... Да издржи још мало... Али, није могао. Умре ми дете на рукама, само стотинак метара од болнице. Овим речима стравичну… »
Незапамћена трагедија У Панчеву: Дечака убио гром пред мајком

Незапамћена трагедија У Панчеву: Дечака убио гром пред мајком

Курир 09.07.2019
Павле Иљазовић (7) настрадао пред својом кућом кад је снажно олујно невреме погодило насеље Скробара. Дечак је после удара грома био жив, али је преминуо у дому здравља. Павле Иљазовић (7) трагично је настрадао од удара грома… »
Кад загрми, опаснији је фиксни од мобилног телефона

Кад загрми, опаснији је фиксни од мобилног телефона

РТС 09.07.2019
Летње временске непогоде често прати и грмљавина. Да ли сте сигурни да знате како треба да се понашате кад загрми? Шта су истине, а шта заблуде када је о грмљавини реч, открива проф. др Владимир Ђурђевић са Физичког факултета… »
Детаљи трагедије код Панчева дечака (7) ударио гром, очајни отац каже: Држао се за ногу, плакао, умро ми је на рукама!

Детаљи трагедије код Панчева дечака (7) ударио гром, очајни отац каже: Држао се за ногу, плакао, умро ми је на рукама!

Вечерње новости 08.07.2019
Павле И. настрадао у дворишту породичне куће у насељу Скробара. Муња га ударила у ногу, али је малишан неко време био свестан. Преминуо на путу до болнице. СЕДМОГОДИШЊИ Павле И. погинуо је у недељу увече у насељу Скробара… »

Вести дана »