Povezane vesti
Menadžer demantuje da Holins stiže u Partizan
Mozzart sport 10.07.2019
“To nije tačno“, kategorički će Tedi Arčer. Nemanja Gordić i Rašon Tomas zvanično, čeka se i Vilijam Mozli, ali potpis Ostina Holinsa nije tako izvestan kako se kasno sinoć učinilo. Menadžer Amerikanca koji je prošle sezone igrao za… »
Trinkijeri: Hteo sam tim sa Srbima, Gagi bio metar u golu! Boli me koliko su mi vrata zatvorili ispred nosa
Mozzart sport 10.07.2019
Trener Partizana o novom pojačanju Rašonu Tomasu, Nemanji Gordiću, kao i „stativama“ u prelaznom roku. Dugo su navijači Partizana čekali prvo letnje pojačanja za nastupajuću sezonu, a dočekali su ga u liku Nemanje Gordića. Usledilo je… »
Trinkijeri o novom Partizanu, stativama, ispuštenom Milosavljeviću: Domaći igrači su za nas bili nedozvoljeni
Večernje novosti 10.07.2019
Još me boli koliko su mi vrata zatvorili direktno u nos. Nije moglo ni da se priča o domaćim igračima – kaže trener crno-belih. Partizan je u formiranje tima za novu sezonu krenuo polako. Nemanja Gordić i Rašon Tomas su potpisali ugovore s klubom… »
Trinkijeri otvorio dušu: Govorio o pojačanjima, zbog Partizanovca je prodao kuću na moru, zašto je Tomas odabrao…
Hot sport 10.07.2019
Dugo su navijači Partizana čekali prvo letnje pojačanja za nastupajuću sezonu, a dočekali su ga u liku Nemanje Gordića. Usledilo je zatišje, a onda je Partizan najavio dvojicu Amerikanaca, jednog i zvanično predstavio. Crno-bele je pojačao Rašon… »
Neočekivani problemi za Trinkijerija, mora da menja plan pojačanja, ni ''kuća na moru'' nije pomogla za najveću želju!
Sportske.net 10.07.2019
Partizanov trener otvorio dušu i otkrio zbog čega su prvi dovedeni Gordić i Tomas. I dok Crvena zvezda već polako kompletira roster za sledeću sezonu, u Partizanu su tek na početku prelaznog roka. Do sada su crno-beli angažovali plejmejkera Nemanju… »
Vesti dana »
U Ljubljani održan novi skup podrške studentima u Srbiji: Gradonačelniku Jankoviću upućena četiri zahteva (VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 29 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 5 satijoš 5 povezanih
Izrael pustio iz zatvora 183 Palestinca u petoj rundi razmene talaca za zatvorenike
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Debakl TSC-a pred istorijski dvomeč: Lučani razbili predstavnika Srbije u Evropi!
Hot sport pre 49 minutajoš 23 povezane