Povezane vesti

Menadžer demantuje da Holins stiže u Partizan

Menadžer demantuje da Holins stiže u Partizan

Mozzart sport 10.07.2019
“To nije tačno“, kategorički će Tedi Arčer. Nemanja Gordić i Rašon Tomas zvanično, čeka se i Vilijam Mozli, ali potpis Ostina Holinsa nije tako izvestan kako se kasno sinoć učinilo. Menadžer Amerikanca koji je prošle sezone igrao za… »
Trinkijeri: Hteo sam tim sa Srbima, Gagi bio metar u golu! Boli me koliko su mi vrata zatvorili ispred nosa

Trinkijeri: Hteo sam tim sa Srbima, Gagi bio metar u golu! Boli me koliko su mi vrata zatvorili ispred nosa

Mozzart sport 10.07.2019
Trener Partizana o novom pojačanju Rašonu Tomasu, Nemanji Gordiću, kao i „stativama“ u prelaznom roku. Dugo su navijači Partizana čekali prvo letnje pojačanja za nastupajuću sezonu, a dočekali su ga u liku Nemanje Gordića. Usledilo je… »
Trinkijeri o novom Partizanu, stativama, ispuštenom Milosavljeviću: Domaći igrači su za nas bili nedozvoljeni

Trinkijeri o novom Partizanu, stativama, ispuštenom Milosavljeviću: Domaći igrači su za nas bili nedozvoljeni

Večernje novosti 10.07.2019
Još me boli koliko su mi vrata zatvorili direktno u nos. Nije moglo ni da se priča o domaćim igračima – kaže trener crno-belih. Partizan je u formiranje tima za novu sezonu krenuo polako. Nemanja Gordić i Rašon Tomas su potpisali ugovore s klubom… »
Trinkijeri otvorio dušu: Govorio o pojačanjima, zbog Partizanovca je prodao kuću na moru, zašto je Tomas odabrao…

Trinkijeri otvorio dušu: Govorio o pojačanjima, zbog Partizanovca je prodao kuću na moru, zašto je Tomas odabrao…

Hot sport 10.07.2019
Dugo su navijači Partizana čekali prvo letnje pojačanja za nastupajuću sezonu, a dočekali su ga u liku Nemanje Gordića. Usledilo je zatišje, a onda je Partizan najavio dvojicu Amerikanaca, jednog i zvanično predstavio. Crno-bele je pojačao Rašon… »
Neočekivani problemi za Trinkijerija, mora da menja plan pojačanja, ni ''kuća na moru'' nije pomogla za najveću želju!

Neočekivani problemi za Trinkijerija, mora da menja plan pojačanja, ni ''kuća na moru'' nije pomogla za najveću želju!

Sportske.net 10.07.2019
Partizanov trener otvorio dušu i otkrio zbog čega su prvi dovedeni Gordić i Tomas. I dok Crvena zvezda već polako kompletira roster za sledeću sezonu, u Partizanu su tek na početku prelaznog roka. Do sada su crno-beli angažovali plejmejkera Nemanju… »

Vesti dana »