Povezane vesti

Preokrenuo sam, ali moglo je da ode i na Gofanovu stranu

Preokrenuo sam, ali moglo je da ode i na Gofanovu stranu

Mozzart sport 10.07.2019
Realan je Novak Đoković nakon trosetne pobede nad Gofanom u četvrtfinalu Vimbldona. Slabo je otvorio meč četvrtfinala Vimbldona branilac titule, ali je uspeo brzo da se probudi i da bukvalno pregazi Davida Gofana. Drugi set Novak Đoković je odigrao… »
Kraj: Đoković - Gofan 6:4, 6:0, 6:2

Kraj: Đoković - Gofan 6:4, 6:0, 6:2

Večernje novosti 10.07.2019
Najbolji teniser sveta plasirao se u polufinale Vimbldona, pošto je savladao Belgijanca posle manje od dva sata igre. Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u deveto polufinale Vimbldona. Srpski as je posle sat i 56 minuta igre savladao… »
Najava dana (sreda, 10. jul): Nole na Gofana, Kup afričkih nacija, kvalifikacije za LŠ i drugarski obračun Partizana i…

Najava dana (sreda, 10. jul): Nole na Gofana, Kup afričkih nacija, kvalifikacije za LŠ i drugarski obračun Partizana i…

Mozzart sport 10.07.2019
Pogledajte šta nam na igrački meni servira sportska sreda. N. ĐOKOVIĆ – GOFAN, 14.05 (Tenis, Vimbldon) Prvi put u karijeri, David Gofan igra četvrtfinale Vimbldona i to ni manje ni više nego prvog tenisera sveta. Belgijanac je u osmini finala… »
Kasno paljenje, malo mučenja, a onda gaženje: Novak Đoković u polufinalu Vimbldona!

Kasno paljenje, malo mučenja, a onda gaženje: Novak Đoković u polufinalu Vimbldona!

Mozzart sport 10.07.2019
Branilac titule slabo otvorio susret sa Gofanom, ali kada je preuzeo inicijativu nije bilo stajanja. Novak Đoković je u polufinalu Vimbldona! Deveto na istom mestu. A prema onome što smo videli u današnjem meču protiv Davida Gofana, ozbiljno je… »
Gofan na šampionskom putu Đokovića

Gofan na šampionskom putu Đokovića

N1 Info 10.07.2019
Najbolji teniser sveta Novak Đoković pokušaće da zabeleži 12. vezanu pobedu na Vimbldonu kada se u sredu bude susreo sa Davidom Gofanom u četvrtfinalu. Novak Đoković će 11. put u karijeri igrati četvrtfinale Vimbldona. Do sada je u toj fazi… »
Tri koraka do krune: Đoković u četvrtfinalu Vimbldona igra protiv Gofana

Tri koraka do krune: Đoković u četvrtfinalu Vimbldona igra protiv Gofana

Večernje novosti 10.07.2019
David je u dobroj formi, pa ću detaljno da ga analiziram - jasan je Novak. Kada igra na najvišem nivou, on je najbolji, ali sam spreman psihološki - rekao je Belgijanac. JOŠ tri koraka Novak Đoković bi trebalo da napravi do odbrane titule na… »
Sve je na strani šampiona

Sve je na strani šampiona

Danas 09.07.2019
Novak Đoković odbranu trona na Vimbldonu nastavlja protiv Davida Gogana Posle 24-časovnog predaha od takmičarskih obaveza Novak Đoković sutrašnjim duelom četvrtfinala sa Davidom Gofanom nastavlja odbranu trona na Vimbldonu, borbu za peti grend… »

Vesti dana »