Повезане вести

Преокренуо сам, али могло је да оде и на Гофанову страну

Преокренуо сам, али могло је да оде и на Гофанову страну

Моззарт спорт 10.07.2019
Реалан је Новак Ђоковић након тросетне победе над Гофаном у четвртфиналу Вимблдона. Слабо је отворио меч четвртфинала Вимблдона бранилац титуле, али је успео брзо да се пробуди и да буквално прегази Давида Гофана. Други сет Новак… »
Крај: Ђоковић - Гофан 6:4, 6:0, 6:2

Крај: Ђоковић - Гофан 6:4, 6:0, 6:2

Вечерње новости 10.07.2019
Најбољи тенисер света пласирао се у полуфинале Вимблдона, пошто је савладао Белгијанца после мање од два сата игре. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у девето полуфинале Вимблдона. Српски ас је после сат и 56… »
Касно паљење, мало мучења, а онда гажење: Новак Ђоковић у полуфиналу Вимблдона!

Касно паљење, мало мучења, а онда гажење: Новак Ђоковић у полуфиналу Вимблдона!

Моззарт спорт 10.07.2019
Бранилац титуле слабо отворио сусрет са Гофаном, али када је преузео иницијативу није било стајања. Новак Ђоковић је у полуфиналу Вимблдона! Девето на истом месту. А према ономе што смо видели у данашњем мечу против Давида… »
Најава дана (среда, 10. јул): Ноле на Гофана, Куп афричких нација, квалификације за ЛШ и другарски обрачун Партизана и Бордоа…

Најава дана (среда, 10. јул): Ноле на Гофана, Куп афричких нација, квалификације за ЛШ и другарски обрачун Партизана и Бордоа…

Моззарт спорт 10.07.2019
Погледајте шта нам на играчки мени сервира спортска среда. Н. ЂОКОВИЋ – ГОФАН, 14.05 (Тенис, Вимблдон) Први пут у каријери, Давид Гофан игра четвртфинале Вимблдона и то ни мање ни више него првог тенисера света. Белгијанац је у… »
Гофан на шампионском путу Ђоковића

Гофан на шампионском путу Ђоковића

Н1 Инфо 10.07.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић покушаће да забележи 12. везану победу на Вимблдону када се у среду буде сусрео са Давидом Гофаном у четвртфиналу. Новак Ђоковић ће 11. пут у каријери играти четвртфинале Вимблдона. До сада је… »
Три корака до круне: Ђоковић у четвртфиналу Вимблдона игра против Гофана

Три корака до круне: Ђоковић у четвртфиналу Вимблдона игра против Гофана

Вечерње новости 10.07.2019
Давид је у доброј форми, па ћу детаљно да га анализирам - јасан је Новак. Када игра на највишем нивоу, он је најбољи, али сам спреман психолошки - рекао је Белгијанац. ЈОШ три корака Новак Ђоковић би требало да направи до… »
Све је на страни шампиона

Све је на страни шампиона

Данас 09.07.2019
Новак Ђоковић одбрану трона на Вимблдону наставља против Давида Гогана После 24-часовног предаха од такмичарских обавеза Новак Ђоковић сутрашњим дуелом четвртфинала са Давидом Гофаном наставља одбрану трона на Вимблдону, борбу… »

Вести дана »