Povezane vesti
Bez vode deo Rumenke
Dnevnik 10.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Dositeja Obradovića u Rumenki. Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Rumenke bez vode zbog havarije
Radio 021 10.07.2019
Deo Rumenke nema vode zbog havarije. Bez vode će do 13 časova biti Ulica Dositeja Obradovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs… »
Deo Rumenke bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 10.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode ćedanas do 13 sati biti Ulica Dositeja Obradovića u Rumenki. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, navode u JKP "Vodovod i… »
Vesti dana »
Đoković: "Siguran sam da ćemo se Alkaras i ja videti još mnogo puta u narednih 10 godina!"
B92 pre 37 minutajoš 69 povezanih
Studenti i građani Niša obeležili 15 meseci od pada nadstrešnice: Tražimo pravdu za nastradale
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana
Stiglo skoro milion i po prijava za upis prava svojine, produžetka roka neće biti, kaže ministarka
Nova ekonomija pre 4 satijoš 18 povezanih
Petar Radović: FMP dobra ekipa, ali verujemo u timsku igru i energiju koju imamo
Morava info pre 42 minutajoš 18 povezanih
"Ukrajina je spremna": Zelenski objavio kada počinju novi pregovori s Rusijom i Amerikom
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih