Povezane vesti

Novi detalji istrage ubistvo penzionerke u Zemunu: DNK doveo do brata i sestre

Novi detalji istrage ubistvo penzionerke u Zemunu: DNK doveo do brata i sestre

Večernje novosti 10.07.2019
Za smrt Majde Garović (81) se tereti Jelena Špagović (25). Momčilo Dujović, osumnjičen za pomaganje, prošao poligrafsko testiranje. NA kontejneru u Krčedinu u kojem je bilo telo Majde Garović (81), kao i u njenoj kući u Zemunu, pronađeni su DNK… »
DNK tragovi na kontejneru odali decu političara Jelena odlučila da se brani ćutanjem, njen brat poriče da ima ikakve veze…

DNK tragovi na kontejneru odali decu političara Jelena odlučila da se brani ćutanjem, njen brat poriče da ima ikakve veze…

Press 10.07.2019
Na kontejneru u Krčedinu u kojem je pronađeno raskomadano i ugljenisano telo Majde Garović (80) iz Zemuna, pronađeni su DNK tragovi osumnjičenih i baš ti dokazi bili su ključni da policija istragu usmeri ka Jeleni Špagović, devojčako Dujović… »
Progovorila ćerka srpskog političara o zverskom ubistvu baka Majde: Moj brat nije kriv, spomenula sam ga iz straha od…

Progovorila ćerka srpskog političara o zverskom ubistvu baka Majde: Moj brat nije kriv, spomenula sam ga iz straha od…

Kurir 10.07.2019
Jelena Špagović (25), ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke Srpska desnica je na saslušanju pokušala da spase brata robije. Špagovićeva je navodno pred istražnim organima tvrdila da je iz straha od policije umešala… »
Veleobrt u brutalnom ubistvu i sakaćenju bake Majde: Postoji i treći?! Brat prošao poligraf, nema pojma ni o čemu, a…

Veleobrt u brutalnom ubistvu i sakaćenju bake Majde: Postoji i treći?! Brat prošao poligraf, nema pojma ni o čemu, a…

Kurir 10.07.2019
BEOGRAD - Brutalno ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna, čiji je nestanak prijavio suprug, već danima puni novinske stupce. Detalji ovog zločina su strašni, a čini se da iz dana u dan bivaju sve šokantniji - brutalno ubistvo… »
Ćerka srpskog političara ubila i zapalila ženu zbog duga od 2.500 evra, pa pozvala brata da joj pomogne da se otarase tela

Ćerka srpskog političara ubila i zapalila ženu zbog duga od 2.500 evra, pa pozvala brata da joj pomogne da se otarase tela

Blic 09.07.2019
Istraga ubistva Majde Garović (81) i dalje je u toku, a prema nezvaničnim informacijama, osumnjičena Jelena Špagović navodno je starici dugovala 2.500 evra, što se ispituje kao jedan od mogućih motiva zločina. Naime, Jelena Špagović (devojačko… »

Vesti dana »