Povezane vesti
Jovićevi prioriteti, gde nastavlja karijeru?
Sportske.net 10.07.2019
Stefan Jović je ostao bez ugovora. Još jedan srpski reprezentativac je ostao bez ugovora, a to je Stefan Jović. Plejmejker koji je prethodnu sezonu proveo u Bajernu je sada slobodan u izboru nove sredine, a nakon diplomiranja na Fakultetu za sport… »
Stefan Jović: Nisam više igrač Bajerna, znam šta ću…
Hot sport 10.07.2019
Srpski košarkaški reprezentativac Stefan Jović diplomirao je danas na Fakuletetu za sport Univerziteta ‘Union-Nikola Tesla’. On je po dobijanju diplome istakao da želi jednog dana da se bavi trenerskim poslom. Ipak, ono što javnost u Srbiji mnogo… »
Ex plej Zvezde diplomirao: Ne znam gde ću, znam šta ću
Mondo 10.07.2019
Stefanu Joviću, jedan od najboljih srpskih plejmejkera, istekao je ugovor sa Bajernom i sada kao slobodan igrač razmatra opcije. Navijači Zvezde ga priželjkuju, a on je ovih dana uradio veliki posao i postao diplomirani trener! Iako još ne zna u… »
Vesti dana »

PSG o snimku na prorežimskim medijima: To nisu naši planovi, niti stavovi
N1 Info pre 45 minutajoš 17 povezanih

Obustavljen saobraćaj međugradskih vozova, "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Euronews pre 35 minutajoš 15 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Skupština Srbije zaključana do ponedeljka: Izbegavanje potencijalnih provokacija i sukoba
Radio 021 pre 52 minutajoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih