Povezane vesti
Šok analiza! Ameri Iranu prete praznom puškom: Jednom odgovorili na blokadu Ormuskog moreuza, a iako je na čelu SAD bio…
Kurir 10.07.2019
Američki institut za strateška predviđanja Stratfor procenjuje da američki plan za zaštitu naftnih tankera u Persijskom zalivu neće sprečiti Iran da pokrene napade, navodeći niz razloga, prije svega neuspeh Vašingtona da reši problem koji podstiče… »
Stratfor: SAD ne može zaštiti tankere od iranskih napada
Al Jazeera 10.07.2019
Tokom Iransko-iračkog rata 80-ih godina prošlog vijeka Teheran i Bagdad uzajamno su napadali naftne tankere. Američki institut za strateška predviđanja Stratfor procjenjuje da američki plan za zaštitu naftnih tankera u Zaljevu neće spriječiti Iran da… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana