Povezane vesti
Autogol patriote Savićevića
Vesti online 11.07.2019
Dejan Savićević, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore u petom mandatu (još od 2001), mesec dana posle „slučaja Kosovo“ ponovo se oglasio, ovog puta u „Nedeljniku“, i izvređao bivšeg selektora „sokolova“ Ljubišu Tumbakovića, a usput… »
Savićević: Terzić se mešao u Tumbakovićev "patriotizam"
Večernje novosti 11.07.2019
Ne postaje se patriota u minut do 12. Kada smo izvukli Kosovo, Tumbaković je mogao da bude toliki patriota i da mi kaže: "Dejo, ja to ne mogu da vodim."– kaže predsednik FSCG. ZVEZDAN Terzić se i te kako mešao u patriotizam Ljubiše Tumbakovića i… »
Savićević:Tumba lažni patriota, Terzićevi prsti u svemu
Mondo 11.07.2019
Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević odgivara na kritike iz Srbije zbog utakmice sa "Kosovom": "Srbija je moja druga kuća, a od mene prave državnog neprijatelja". O Terziću: "Taj LAŽOV će tek osetiti moj karakter!". Mnogo teških… »
Dejan Savićević: Nema potrebe da Terzić govori o meni kao srbomrscu!
Hot sport 11.07.2019
Prvi čovek crnogorskog fudbala Dejan Savićević ponovo je oštro govorio o generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću, ali i novom selektrou ‘orlova’ Ljubiši Tumbakoviću. Dejan Savićević govorio je u opširniom intervjuu za… »
Savićević: Terzić je zvao Ivanića, on je poslednji čovek koji je to trebalo da uradi Crnoj Gori
Mozzart sport 11.07.2019
Predsednik FSCG nije zaboravio dešavanja sa utakmice protiv reprezentacije sa Kosova i Metohije. Svake priče tri dana dosta. Pa se tako u Srbiji već zaboravilo na nemila dešavanja uoči utakmice Crne Gore sa reprezentacijom sa Kosova i Metohije. Ali… »
Vesti dana »
Vlada već ukinula imunitet Goranu Vesiću, Šabić kaže: „Opet neka neuhvatljiva kombinacija“
N1 Info pre 58 minutajoš 20 povezanih
(FOTO) Uskoro počinje protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Naprednjaci se okupljaju ispred prostorija SNS-a
Danas pre 33 minutajoš 9 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 33 minutajoš 23 povezane
Hezbolah pokrenuo raketni napad na centralni Izrael, nekoliko osoba ranjeno
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: "Vesić i dalje štrajkuje glađu"
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih