Povezane vesti
Autogol patriote Savićevića
Vesti online 11.07.2019
Dejan Savićević, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore u petom mandatu (još od 2001), mesec dana posle „slučaja Kosovo“ ponovo se oglasio, ovog puta u „Nedeljniku“, i izvređao bivšeg selektora „sokolova“ Ljubišu Tumbakovića, a usput isprozivao i… »
Savićević: Terzić se mešao u Tumbakovićev "patriotizam"
Večernje novosti 11.07.2019
Ne postaje se patriota u minut do 12. Kada smo izvukli Kosovo, Tumbaković je mogao da bude toliki patriota i da mi kaže: "Dejo, ja to ne mogu da vodim."– kaže predsednik FSCG. ZVEZDAN Terzić se i te kako mešao u patriotizam Ljubiše Tumbakovića i… »
Savićević:Tumba lažni patriota, Terzićevi prsti u svemu
Mondo 11.07.2019
Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević odgivara na kritike iz Srbije zbog utakmice sa "Kosovom": "Srbija je moja druga kuća, a od mene prave državnog neprijatelja". O Terziću: "Taj LAŽOV će tek osetiti moj karakter!". Mnogo teških reči… »
Dejan Savićević: Nema potrebe da Terzić govori o meni kao srbomrscu!
Hot sport 11.07.2019
Prvi čovek crnogorskog fudbala Dejan Savićević ponovo je oštro govorio o generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću, ali i novom selektrou ‘orlova’ Ljubiši Tumbakoviću. Dejan Savićević govorio je u opširniom intervjuu za ‘Nedeljnik’ o… »
Savićević: Terzić je zvao Ivanića, on je poslednji čovek koji je to trebalo da uradi Crnoj Gori
Mozzart sport 11.07.2019
Predsednik FSCG nije zaboravio dešavanja sa utakmice protiv reprezentacije sa Kosova i Metohije. Svake priče tri dana dosta. Pa se tako u Srbiji već zaboravilo na nemila dešavanja uoči utakmice Crne Gore sa reprezentacijom sa Kosova i Metohije. Ali… »
Vesti dana »
Sindikati Nova.rs, Radara, N1 i Forbes: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana
Sastanak Štaba za vanredne situacije u Deliblatskoj peščari, prisustvuje Dačić
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih
Radnik stradao na površinskom kopu “Kolubare”, pokrenuta istraga
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 19 povezanih
Netanjahu pristao na radne grupe za Gazu, rastu tenzije sa Iranom
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 32 povezane