Повезане вести

Аутогол патриоте Савићевића

Аутогол патриоте Савићевића

Вести онлине 11.07.2019
Дејан Савићевић, председник Фудбалског савеза Црне Горе у петом мандату (још од 2001), месец дана после „случаја Косово“ поново се огласио, овог пута у „Недељнику“, и извређао бившег селектора „соколова“ Љубишу Тумбаковића, а… »
Савићевић: Терзић се мешао у Тумбаковићев "патриотизам"

Савићевић: Терзић се мешао у Тумбаковићев "патриотизам"

Вечерње новости 11.07.2019
Не постаје се патриота у минут до 12. Када смо извукли Косово, Тумбаковић је могао да буде толики патриота и да ми каже: "Дејо, ја то не могу да водим."– каже председник ФСЦГ. ЗВЕЗДАН Терзић се и те како мешао у патриотизам… »
Савићевић:Тумба лажни патриота, Терзићеви прсти у свему

Савићевић:Тумба лажни патриота, Терзићеви прсти у свему

Мондо 11.07.2019
Председник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић одгивара на критике из Србије због утакмице са "Косовом": "Србија је моја друга кућа, а од мене праве државног непријатеља". О Терзићу: "Тај ЛАЖОВ ће тек осетити мој… »
Дејан Савићевић: Нема потребе да Терзић говори о мени као србомрсцу!

Дејан Савићевић: Нема потребе да Терзић говори о мени као србомрсцу!

Хот спорт 11.07.2019
Први човек црногорског фудбала Дејан Савићевић поново је оштро говорио о генералном директору Црвене звезде Звездану Терзићу, али и новом селектроу ‘орлова’ Љубиши Тумбаковићу. Дејан Савићевић говорио је у опширниом интервјуу за… »
Савићевић: Терзић је звао Иванића, он је последњи човек који је то требало да уради Црној Гори

Савићевић: Терзић је звао Иванића, он је последњи човек који је то требало да уради Црној Гори

Моззарт спорт 11.07.2019
Председник ФСЦГ није заборавио дешавања са утакмице против репрезентације са Косова и Метохије. Сваке приче три дана доста. Па се тако у Србији већ заборавило на немила дешавања уочи утакмице Црне Горе са репрезентацијом са… »

Вести дана »