Povezane vesti

Zaev objašnjavao Tačiju i Vučiću razgovor sa ruskim šaljivdžijama

Zaev objašnjavao Tačiju i Vučiću razgovor sa ruskim šaljivdžijama

N1 Info 11.07.2019
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je razgovarao s kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem i da je razmenio poruke s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o svom razgovoru s ruskim šaljivdžijama koje su se predstavile kao… »
Zoran Zaev – lažni razgovori o stvarnoj politici

Zoran Zaev – lažni razgovori o stvarnoj politici

RTS 11.07.2019
Komičar koji se predstavio kao predsednik Ukrajine obećavao je makedonskom premijeru da će mu za 100.000 evra "završiti" pitanje crkve kod vaseljenskog patrijarha Vartolomeja. Komičar koji se predstavljao kao Stoltenberg nudio je Severnoj Makedoniji… »
Zaev: Razgovarao sam sa Tačijem, a sa Vučićem razmenio poruke

Zaev: Razgovarao sam sa Tačijem, a sa Vučićem razmenio poruke

Sputnik 11.07.2019
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je razgovarao sa predsednikom privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem i da je razmenio poruke sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Kako je preneto Tanjugu iz kabineta Zaeva, on je… »
Oglasio se Zaev: Vučić i Tači znaju da mi ne znamo plan

Oglasio se Zaev: Vučić i Tači znaju da mi ne znamo plan

Mondo 11.07.2019
Makedonski premijer uveren da razgovara sa bivšim predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom, otkrio je navodne planove srprskog predsednika Aleksandra Vučića i Hašima Tačija o teritorijalnoj razmeni. Evo šta Zaev kaže o tom razgovoru. Foto… »
Zaev: Razgovarao sam sa Tačijem, sa Vučićem razmenio poruke

Zaev: Razgovarao sam sa Tačijem, sa Vučićem razmenio poruke

RTS 11.07.2019
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je razgovarao sa predsednikom privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem i da je razmenio poruke sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Zaev je to izjavio medijima u Skoplju povodom… »
Zaev i Vučić razmenili poruke posle prevare ruskih komičara

Zaev i Vučić razmenili poruke posle prevare ruskih komičara

Telegraf 11.07.2019
- Mi nikada nismo imali detalje pregovaračkog procesa Beograda i Prištine - izjavio je Zaev. Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas da je razgovarao sa predsednikom privremenih prištinskih institucija Hašimom Tačijem i da je razmenio… »
Tači: Zaev mi se izvinio

Tači: Zaev mi se izvinio

IndeksOnline 11.07.2019
PRIŠTINA – Makedonski premijer Zoran Zaev izvinio se predsedniku privremenih prištinskih institucija, Hašimu Tačiju, zbog svega što je izgovorio u razgovoru sa ruskim komičarima, od kojih mu se jedan predstavio kao bivši predsednik Ukrajine Petar… »
Zaev se izvinjavao Tačiju zbog onog što je rekao ruskim komičarima

Zaev se izvinjavao Tačiju zbog onog što je rekao ruskim komičarima

Politika 11.07.2019
Priština - Makedonski premijer Zoran Zaev izvinio se predsedniku privremenih prištinskih institucija, Hašimu Tačiju, zbog svega što je izgovorio u razgovoru sa ruskim komičarima, od kojih mu se jedan predstavio kao bivši predsednik Ukrajine Petar… »
Zaev se pravdao Tačiju, za sada bez izvinjenja Vučiću

Zaev se pravdao Tačiju, za sada bez izvinjenja Vučiću

Telegraf 11.07.2019
Tači je novinarima kazao da mu je makedonski premijer rekao i da zvaničnih informacija o onome što je rekao u razgovoru sa ruskim komičarima nema, da neki delovi koji se odnose na Kosovo nisu tačni, te da su to "lažne vesti ruskog Sputnjika"… »

Vesti dana »