Повезане вести

Заев објашњавао Тачију и Вучићу разговор са руским шаљивџијама

Заев објашњавао Тачију и Вучићу разговор са руским шаљивџијама

Н1 Инфо 11.07.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је разговарао с косовским председником Хашимом Тачијем и да је разменио поруке с председником Србије Александром Вучићем о свом разговору с руским шаљивџијама које су се… »
Заев: Разговарао сам са Тачијем, са Вучићем разменио поруке

Заев: Разговарао сам са Тачијем, са Вучићем разменио поруке

РТС 11.07.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је разговарао са председником привремених косовских институција Хашимом Тачијем и да је разменио поруке са председником Србије Александром Вучићем. Заев је то изјавио медијима… »
Огласио се Заев: Вучић и Тачи знају да ми не знамо план

Огласио се Заев: Вучић и Тачи знају да ми не знамо план

Мондо 11.07.2019
Македонски премијер уверен да разговара са бившим председником Украјине Петром Порошенком, открио је наводне планове српрског председника Александра Вучића и Хашима Тачија о територијалној размени. Ево шта Заев каже о том… »
Зоран Заев – лажни разговори о стварној политици

Зоран Заев – лажни разговори о стварној политици

РТС 11.07.2019
Комичар који се представио као председник Украјине обећавао је македонском премијеру да ће му за 100.000 евра "завршити" питање цркве код васељенског патријарха Вартоломеја. Комичар који се представљао као Столтенберг нудио је… »
Заев: Разговарао сам са Тачијем, а са Вучићем разменио поруке

Заев: Разговарао сам са Тачијем, а са Вучићем разменио поруке

Спутник 11.07.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је разговарао са председником привремених косовских институција Хашимом Тачијем и да је разменио поруке са председником Србије Александром Вучићем. Како је пренето Тањугу из… »
Заев и Вучић разменили поруке после преваре руских комичара

Заев и Вучић разменили поруке после преваре руских комичара

Телеграф 11.07.2019
- Ми никада нисмо имали детаље преговарачког процеса Београда и Приштине - изјавио је Заев. Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је данас да је разговарао са председником привремених приштинских институција Хашимом… »
Тачи: Заев ми се извинио

Тачи: Заев ми се извинио

ИндексОнлине 11.07.2019
ПРИШТИНА – Македонски премијер Зоран Заев извинио се председнику привремених приштинских институција, Хашиму Тачију, због свега што је изговорио у разговору са руским комичарима, од којих му се један представио као бивши… »
Заев се извињавао Тачију због оног што је рекао руским комичарима

Заев се извињавао Тачију због оног што је рекао руским комичарима

Политика 11.07.2019
Приштина - Македонски премијер Зоран Заев извинио се председнику привремених приштинских институција, Хашиму Тачију, због свега што је изговорио у разговору са руским комичарима, од којих му се један представио као бивши… »
Заев се правдао Тачију, за сада без извињења Вучићу

Заев се правдао Тачију, за сада без извињења Вучићу

Телеграф 11.07.2019
Тачи је новинарима казао да му је македонски премијер рекао и да званичних информација о ономе што је рекао у разговору са руским комичарима нема, да неки делови који се односе на Косово нису тачни, те да су то "лажне вести… »

Вести дана »