Povezane vesti
Zvezda promovisala Žandera: Došao sam da osvojim titulu
Večernje novosti 11.07.2019
Dugo poznajem i Tomanea, igrali smo zajedno u Portugaliji. Radi se o odličnom napadaču i siguran sam da će dati doprinos na putu do novih uspeha – rekao je brazilski defanzivac. ŽANDER Ribeiro Santana zadužio je danas dres Crvene zvezde sa brojem 18 i na… »
Žander: Ne osećam pritisak, došao sam da osvojim titulu
Sportski žurnal 11.07.2019
Novi fudbaler Crvene zvezde, Brazilac Žander Santana, izjavio je da je došao u Srbiju kako bi osvojio titulu prvaka. Iskusni levi bek stigao je u Zvezdu iz kiparskog Pafosa i zadužio dres sa brojem 18. "Srećan sam što sam došao u Zvezdu i stekao… »
Santana Žander: Zvezda je dovela napadača, nisam levi bek!
Hot sport 11.07.2019
Crvena zvezda je danas predstavila Brazilca Žandera Santanu, a on je iznenadio medije kada je otkrio svoju pravu poziciju. Žander Santana je stigao sa Kipara kao levi bek, a izgleda da je Crvena zvezda dobila napadača, bar on tako tvrdi. – Ja sam… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih

Vučić: Važno je da se sastanak Trampa i Putina dogodi; Mnogi u svetu će raditi protiv toga
B92 pre 5 minutajoš 92 povezane

Kraj Piksijeve ere: Stojković više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane

Predao se Džon Bolton: Bivši savetnik za nacionalnu bezbendost Bele kuće optužen po 18 tačaka
Večernje novosti pre 3 satajoš 28 povezanih