Повезане вести

Ма шта смо учили, спрдали смо се у школи! Највећа оцена ми је била тројка: Анабела је Луни школовање платила 40.000 €, а ево…

Ма шта смо учили, спрдали смо се у школи! Највећа оцена ми је била тројка: Анабела је Луни школовање платила 40.000 €, а ево…

Курир 11.07.2019
Луна Ђогани представила се јавности као модна блогерка, а она је заправо завршила приватну средњу школу чија година кошта 10.000 евра, а након тога уписала је Менаџмент у туризму на једном приватном факултету у Београду. Наиме… »
"Највећа оцена ми је била тројка": Луна је школовање платила 40.000 евра, у школи гледала филмове, а ево шта је завршила

"Највећа оцена ми је била тројка": Луна је школовање платила 40.000 евра, у школи гледала филмове, а ево шта је завршила

Блиц 11.07.2019
Победница "Задруге 2" Луна Ђогани последње две године непрестано интригира јавност будући да се у том временском периоду њен живот одвијао пред камерама, а често се спекулисало о њеном образовању и занимању. Луна, која је у… »
Луна креће маминим стопама: Анабела је 90-их била најпознатија отварачица уста, оне су певале уместо ње, а ево ко ће блогерку…

Луна креће маминим стопама: Анабела је 90-их била најпознатија отварачица уста, оне су певале уместо ње, а ево ко ће блогерку…

Курир 11.07.2019
Луна Ђогани, ћерка Анабеле Атијас и Гагија Ђоганија, после победе у ријалитију Задруга 2, одлучила је да крене стопама родитеља и почне своју музичку каријеру. Мама јој је још док је била у ријалитију одабрала песме, а Анабелини… »

Вести дана »