Povezane vesti

Ma šta smo učili, sprdali smo se u školi! Najveća ocena mi je bila trojka: Anabela je Luni školovanje platila 40.000 €…

Ma šta smo učili, sprdali smo se u školi! Najveća ocena mi je bila trojka: Anabela je Luni školovanje platila 40.000 €…

Kurir 11.07.2019
Luna Đogani predstavila se javnosti kao modna blogerka, a ona je zapravo završila privatnu srednju školu čija godina košta 10.000 evra, a nakon toga upisala je Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu u Beogradu. Naime, ćerka Anabele… »
"Najveća ocena mi je bila trojka": Luna je školovanje platila 40.000 evra, u školi gledala filmove, a evo šta je završila

"Najveća ocena mi je bila trojka": Luna je školovanje platila 40.000 evra, u školi gledala filmove, a evo šta je završila

Blic 11.07.2019
Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani poslednje dve godine neprestano intrigira javnost budući da se u tom vremenskom periodu njen život odvijao pred kamerama, a često se spekulisalo o njenom obrazovanju i zanimanju. Luna, koja je u martu napunila 23… »
Luna kreće maminim stopama: Anabela je 90-ih bila najpoznatija otvaračica usta, one su pevale umesto nje, a evo ko će…

Luna kreće maminim stopama: Anabela je 90-ih bila najpoznatija otvaračica usta, one su pevale umesto nje, a evo ko će…

Kurir 11.07.2019
Luna Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, posle pobede u rijalitiju Zadruga 2, odlučila je da krene stopama roditelja i počne svoju muzičku karijeru. Mama joj je još dok je bila u rijalitiju odabrala pesme, a Anabelini počeci 1993… »

Vesti dana »