Povezane vesti
Upad desničara na Kolarac: Istorija se ponavlja i sluti mrak
Noizz 12.07.2019
Povodom 24. godišnjice genocida u Srebrenici juče je organizovan komemorativni skup u centru Beograda, a zatim i predstava "Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo" u Kolarčevoj zadužbinikoju. Mladi srpski nacionalisti pobrinuli su se da pomen žrtvama ostane… »
Upad desničara na Kolarac: Istorija se ponavlja i sluti mrak
Noizz 12.07.2019
Povodom 24. godišnjice genocida u Srebrenici juče je organizovan komemorativni skup u centru Beograda, a zatim i predstava "Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo" u Kolarčevoj zadužbinikoju. Mladi srpski nacionalisti pobrinuli su se da pomen žrtvama ostane… »
Desničari u Beogradu upali na predstavu o Srebrenici
Al Jazeera 12.07.2019
Tek pošto su glumci izašli da razgovaraju s grupom desničara, policija ih je izvela iz sale. Oko 20 osoba u majicama sa nacionalističkim simbolima upalo je sinoć u zadužbinu Ilije Kolarca u Beogradu na izvođenje predstave „Srebrenica. Kad mi ubijeni… »
Vesti dana »

FOTO: Priveden student s fotografije koja je jedan od simbola protesta
Radio 021 pre 4 minutajoš 40 povezanih

"Jok, vi ste gasili: Požare!" Dačić pobesneo na konferenciji za novinare: "Policija čuva na utakmici, čuva na granici, spasili su 1.300 života!"
Blic pre 24 minutajoš 28 povezanih

Protest podrške studentkinji Nikolini koja je optužila Marka Krička za pretnje silovanjem: Stavili policajke da čuvaju zgradu JZO
Nova ekonomija pre 3 satajoš 42 povezane

Tramp: „Putin je možda umoran od rata, ali moguće je da ne želi sporazum“
Nova pre 29 minutajoš 228 povezanih

Rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu traži temeljnu istragu policijske brutalnosti 15. avgusta
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 20 povezanih