Povezane vesti
Upad desničara na Kolarac: Istorija se ponavlja i sluti mrak
Noizz 12.07.2019
Povodom 24. godišnjice genocida u Srebrenici juče je organizovan komemorativni skup u centru Beograda, a zatim i predstava "Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo" u Kolarčevoj zadužbinikoju. Mladi srpski nacionalisti pobrinuli su se da pomen žrtvama ostane… »
Upad desničara na Kolarac: Istorija se ponavlja i sluti mrak
Noizz 12.07.2019
Povodom 24. godišnjice genocida u Srebrenici juče je organizovan komemorativni skup u centru Beograda, a zatim i predstava "Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo" u Kolarčevoj zadužbinikoju. Mladi srpski nacionalisti pobrinuli su se da pomen žrtvama ostane… »
Desničari u Beogradu upali na predstavu o Srebrenici
Al Jazeera 12.07.2019
Tek pošto su glumci izašli da razgovaraju s grupom desničara, policija ih je izvela iz sale. Oko 20 osoba u majicama sa nacionalističkim simbolima upalo je sinoć u zadužbinu Ilije Kolarca u Beogradu na izvođenje predstave „Srebrenica. Kad mi ubijeni… »
Vesti dana »
Zelenski nakon ministra odbrane, smenio i vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine Oleksandra Sirskog
Nova pre 24 satajoš 51 povezana
Zdravstveni centar Vranje: Vozač Hitne pomoći teško povređen nakon što je na njega naleteo teretni kamion
Insajder pre 51 minutajoš 18 povezanih
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 1 satjoš 68 povezanih
Sednica o nepoverenju Vladi u ponedeljak: Posle glasanja moguće raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 pre 24 satajoš 18 povezanih