Povezane vesti
Rat se nastavlja: Nakon što je Luna žestoko odbrusila Kiji, potkačila i Slobu, a o tome priča cela Srbija
Blic 12.07.2019
Luna Đogani odgovorila je na prozivke Kije Kockar da je njena pobeda u "Zadruzi 2" - "sramota Srbije". Luna nije štedela reči za nekadašnju suparnicu, a evo šta je rekla: - Pa slali su mi. Nemam šta tu da ja poručim, nego samo se pitam dokle će više da… »
Luna nikad žešće odgovorila kiji! Kockareva nema pardona prema ljubavnici bivšeg muža, a blogerka pobesnela: Dokle će više da…
Kurir 12.07.2019
Luna Đogani je odnela pobedu u rijalitiju "Zadruga 2", a prošlogodišnja pobednica Kija Kockar nije bila tako oduševljena kada je ti shvatila. "Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad… »
Vesti dana »

Oblačno jutro, sunčan završetak radne nedelje Pred nama lep vikend
Dnevnik pre 15 minutajoš 12 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 5 minutajoš 10 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
N1 Info pre 18 minutajoš 1 povezana

Kirkov ubica skače sa krova i beži u šumu: Objavljen novi snimak, oglasio se FBI
Večernje novosti pre 5 minutajoš 7 povezanih