Повезане вести
Иванишевић: Никада нисам рекао да бих убијао Србе него…
Вести онлине 12.07.2019
Прослављени хрватски тенисер, сензационални победник Вимблдона 2001, који је са задовољством прихватио да у првој недељи буде у тренерском штабу Новака Ђоковића, отворено за „Спортски журнал“ образложио своју спорну изјаву… »
Ексклузивно - Иванишевић: Новак и Реал се не одбијају
Спортски журнал 12.07.2019
Горан Иванишевић у првом разговору за српске новине од рата делимично демантује неке изјаве и објашњава своје поступке. У Србији су неки људи осудили то што вас је Новак ангажовао за тренера? - Увек ће бити и код вас и код нас… »
Ексклузивно - Иванишевић: Жао ми је што нисам дошао на Зимоњићеву свадбу, он је мени као брат
Горан Иванишевић у првом разговору за српске новине од рата делимично демантује неке изјаве и објашњава своје поступке. Горан Иванишевић је последњи пут био у Београду 1989, када је против Данске у Пиониру дебитовао у Дејвис… »
Ексклузивно - Иванишевић: Новакова подршка хрватским спортистима је феноменална ствар… Не могу да навијам против српских…
Горан Иванишевић у првом разговору за српске новине од рата делимично демантује неке изјаве и објашњава своје поступке. Шта мислите о Новаковој подршци хрватским спортистима? - Феноменална ствар, да се спортисти подржавају… »
Ексклузивно - Иванишевић: Био је рат, био сам за своју земљу
Горан Иванишевић у првом разговору за српске новине од рата делимично демантује неке изјаве и објашњава своје поступке. Било је још изјава на којима су вам Срби током деведесетих замерали? - Био је рат, био сам за своју земљу… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 40 минутајош 1 повезана