Povezane vesti
Darko Lazić priznao: Marini slabo pomažem; Teško mi je, odavno nisam videla Lorenu
Večernje novosti 12.07.2019
Darko je pre nešto više od nedelju dana dobio sina Alekseja, a pevač je za emisiju 'Premijera' otkrio da li menja pelene i pomaže verenici Marini Gagić. Mesecima već mediji pišu o razvodu Darka Lazića i Ane Sević koji imaju ćerku Lorenu. On je pre nešto… »
BOLI GA ŠTO NE VIĐA DETE! Darko Lazić rekao sve što misli o bivšoj ženi! SAD MU JE PUKAO FILM
Svet & Skandal 12.07.2019
Mesecima već mediji pišu o razvodu Darka Lazića i Ane Sević koji imaju ćerku Lorenu. On je pre nešto više od nedelju dana dobio sina Alekseja, a pevač je za emisiju ‘Premijera’ otkrio da li menja pelene i pomaže verenici Marini Gagić. “Plašim se da… »
Ana Sević napravila rođendan Loreni bez Darka Lazića: Pevač kivan progovorio o bivšoj, a onda priznao ko čuva malog Alekseja…
Kurir 12.07.2019
Darko Lazić razveo se od Ane Sević, a ona je bez dogovora sa njim napravila 5. rođendan maloj Loreni. Ovo je izazvalo buru u javnsoti, a sam pevač priznao je da nije ni bio pozvan. "Ona je napravila rođendan za svoje prijatelje, ja ću morati za moje… »
Vesti dana »
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 48 minutajoš 86 povezanih
Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 2 satajoš 34 povezane
"Tada sam već video koliko je talentovana": Željko Joksimović uputio emitivne reči pobednici Evrovizije
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
Rukometaši idu na Svetsko prvenstvo posle neizvesnog dvomeča sa Mađarima
Radio 021 pre 43 minutajoš 38 povezanih
Saša Obradović otkrio šta Zvezda mora da uradi da bi pobedila Partizan
Nova pre 28 minutajoš 32 povezane