Повезане вести

Федерер други финалиста Вимблдона

Федерер други финалиста Вимблдона

Политика 12.07.2019
ЛОНДОН – Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се вечерас у финале Вимблдона, пошто је у полуфиналу победио Шпанца Рафаела Надала 7:6 (7-3), 1:6, 6:3, 6:4. У тениском класику и 40. међусобном дуелу два тенисера, првом на… »
Федерер: Уживао сам у мечу

Федерер: Уживао сам у мечу

Бета 12.07.2019
Швајцарски тенисер Роџер Федерер рекао је да је уживао у полуфиналном мечу Вимблдона против Шпанца Рафаела Надала и да се нада да може да победи у финалу трећег гренд слем турнира у сезони. Федерер је победио Надала са 7:6, 1:6… »
Федерер у финалу Вимблдона после велике борбе против Надала

ИндексОнлине 12.07.2019
БЕОГРАД – Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се вечерас у финале Вимблдона, у Лондону, ;пошто је ;победио другог играча света, Шпанца Рафаела Надала тек после четири сета, 7:6, 1:6, 6:3, 6:4. Трећи тенисер света победио… »
Роџер нахвалио Новака: Није без разлога "број један"!

Роџер нахвалио Новака: Није без разлога "број један"!

Мондо 12.07.2019
Швајцарац свестан да га чека изузетно тежак посао у финалу Вимблдона. Фото: Гуливер/Маттхев Стоцкман/Гетти Имагес фор Тхе Лавер Цуп Сјајан меч одиграо је Роџер Федерер против Рафаела Надала у полуфиналу овогодишњег Вимблдона… »

Нови магазин 12.07.2019
Швајцарски тенисер Роџер Федерер пласирао се вечерас у финале Вимблдона, у Лондону, пошто је победио другог играча света, Шпанца Рафаела Надала тек после четири сета, 7:6, 1:6, 6:3, 6:4. Трећи тенисер света победио је за три… »
Исцрпљен сам, надам се да ћу добити Ђоковића: Федерер уживао против Надала, следи финале са Србином

Исцрпљен сам, надам се да ћу добити Ђоковића: Федерер уживао против Надала, следи финале са Србином

Телеграф 12.07.2019
Роџер се узда у искуство као адут, Новак је фаворит у финалу. Швајцарски тенисер Роџер Федерер признао је да је уморан после полуфинала Вимблдона са Рафаелом Надалом и нада се да би могао да угрози Новака Ђоковића у финалу… »
Новак први пут у каријери променио четири рекета за сет, никоме није било јасно зашто?

Новак први пут у каријери променио четири рекета за сет, никоме није било јасно зашто?

Телеграф 12.07.2019
Српски тенисер је морао и да примењује тактичко-техничке варијанте на овом мечу. Новак Ђоковић је у финалу Вимблдона, чиме је стекао први услов да брани титулу од прошле године. Победио је Баутисту Агута са 3:1 (6:2,4:6, 6:3… »

Вести дана »