Povezane vesti

Federer drugi finalista Vimbldona

Federer drugi finalista Vimbldona

Politika 12.07.2019
LONDON – Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se večeras u finale Vimbldona, pošto je u polufinalu pobedio Španca Rafaela Nadala 7:6 (7-3), 1:6, 6:3, 6:4. U teniskom klasiku i 40. međusobnom duelu dva tenisera, prvom na Vimbldonu posle 2008… »
Federer: Uživao sam u meču

Federer: Uživao sam u meču

Beta 12.07.2019
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da je uživao u polufinalnom meču Vimbldona protiv Španca Rafaela Nadala i da se nada da može da pobedi u finalu trećeg grend slem turnira u sezoni. Federer je pobedio Nadala sa 7:6, 1:6, 6:3, 6:4 i… »
Federer u finalu Vimbldona posle velike borbe protiv Nadala

IndeksOnline 12.07.2019
BEOGRAD – Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se večeras u finale Vimbldona, u Londonu, ;pošto je ;pobedio drugog igrača sveta, Španca Rafaela Nadala tek posle četiri seta, 7:6, 1:6, 6:3, 6:4. Treći teniser sveta pobedio je za tri sata i… »

Novi magazin 12.07.2019
Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se večeras u finale Vimbldona, u Londonu, pošto je pobedio drugog igrača sveta, Španca Rafaela Nadala tek posle četiri seta, 7:6, 1:6, 6:3, 6:4. Treći teniser sveta pobedio je za tri sata i dva minuta i… »
Rodžer nahvalio Novaka: Nije bez razloga "broj jedan"!

Rodžer nahvalio Novaka: Nije bez razloga "broj jedan"!

Mondo 12.07.2019
Švajcarac svestan da ga čeka izuzetno težak posao u finalu Vimbldona. Foto: Guliver/Matthew Stockman/Getty Images for The Laver Cup Sjajan meč odigrao je Rodžer Federer protiv Rafaela Nadala u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona. Slavio je Švajcarac… »
Iscrpljen sam, nadam se da ću dobiti Đokovića: Federer uživao protiv Nadala, sledi finale sa Srbinom

Iscrpljen sam, nadam se da ću dobiti Đokovića: Federer uživao protiv Nadala, sledi finale sa Srbinom

Telegraf 12.07.2019
Rodžer se uzda u iskustvo kao adut, Novak je favorit u finalu. Švajcarski teniser Rodžer Federer priznao je da je umoran posle polufinala Vimbldona sa Rafaelom Nadalom i nada se da bi mogao da ugrozi Novaka Đokovića u finalu. Švajcarac i Srbin će… »
Novak prvi put u karijeri promenio četiri reketa za set, nikome nije bilo jasno zašto?

Novak prvi put u karijeri promenio četiri reketa za set, nikome nije bilo jasno zašto?

Telegraf 12.07.2019
Srpski teniser je morao i da primenjuje taktičko-tehničke varijante na ovom meču. Novak Đoković je u finalu Vimbldona, čime je stekao prvi uslov da brani titulu od prošle godine. Pobedio je Bautistu Aguta sa 3:1 (6:2,4:6, 6:3, 6:2). Međutim… »

Vesti dana »