Повезане вести

Овако је реаговала екипа: Мистер, видимо се брзо

Овако је реаговала екипа: Мистер, видимо се брзо

Мондо 13.07.2019
Како су у свлачионици чули вест о тешкој болести шефа стручног штаба. Капитен Блерим Џемаили је открио... Фото: Гуливер/Гетти имагес/Марио Царлини/Игуана Пресс Субота 13. јул је веома тежак дан за све у Болоњи. И не само тамо… »
Миха има армију уз себе: Јавили се Наполи, Торино, Лацио, Рома, Манћини, Дел Пјеро, Донарума...

Миха има армију уз себе: Јавили се Наполи, Торино, Лацио, Рома, Манћини, Дел Пјеро, Донарума...

Моззарт спорт 13.07.2019
Подршке са свих страна за српског тренера. Колику је само армију добио уз себе Синиша Михајловић у најважнијој борби у животу! Вест да је српски тренер оболео од леукемије потпуно је разоружала, а онда и ујединила фудбалску… »
Михине ћерке: Ми смо Михајловићи, борба је наш ДНК

Михине ћерке: Ми смо Михајловићи, борба је наш ДНК

Мондо 13.07.2019
Подршка стиже са свих страна. Захваљује српски стручњак, као и његови најближи... Фото: Инстаграм/виргимих Синиша Михајловић (50), легендарни српски "бомбардер" и успешан стручњак у Серији А, објавио је у суботу да је оболео… »
Синиши Михајловићу снажна подршка у Италији, огласила се и Звезда

Синиши Михајловићу снажна подршка у Италији, огласила се и Звезда

Спортски журнал 13.07.2019
Синиша Михајловић, након што је открио да болује од леукемије, добио је велики број порука подршке широм фудбалске Италије. Клубови из Серије А, као и колеге и фудбалери, стали су уз Михајловића у тешком тренутку. Интер, бивши… »
Синиша, уз тебе смо! ФСС има важну поруку за Михајловића

Синиша, уз тебе смо! ФСС има важну поруку за Михајловића

Спортал блиц 13.07.2019
Синиша Михајловић је, нажалост, обелоданио да болује од леукемије. Од уторка, некада сјајан фудбалер, а сада успешан тренер, подвргнуће се терапијама и наравно победити. Тријумф се у овој утакмици не доводи у питање. Од када је… »
Миха, победи: "Ово је само још један слободан ударац!"

Миха, победи: "Ово је само још један слободан ударац!"

Мондо 13.07.2019
Пред Синишом Михајловићем је борба против опаке болести. За ту битку је спреман, а уз њега је огроман број пријатеља, поштовалаца, фанова... "Стигло ми је 500, 600 порука и извињавам се јер нисам могао да одговарам", рекао је… »

Вести дана »