Povezane vesti

Njemu su u Splitu na kolima ispisali ubij Srbina i nacrtali u: Vozio sam auto sa BG tablicama, ali sam Hrvat iz Kreševa! A…

Njemu su u Splitu na kolima ispisali ubij Srbina i nacrtali u: Vozio sam auto sa BG tablicama, ali sam Hrvat iz Kreševa! A…

Kurir 13.07.2019
U Splitu je prošle nedelje nepoznata osoba ili osobe išarale automobil beogradskih tablica. Na automobilu je pisalo "ubi Srbina". Osim toga, na dva mesta je nacrtano ustaško "U" sa krstom. Na automobilu je ispisan i simbol splitske Torcide i godina… »
Šok stranaca u Splitu:Doživeli da im pišu "Ubij Srbina"

Šok stranaca u Splitu:Doživeli da im pišu "Ubij Srbina"

Mondo 13.07.2019
"Moji prijatelji i ja bili smo vrlo šokirani. Hteo sam da im pokažem kako je Split lep, a ne da bi se trebalo bojati ako vozite iznajmljeni automobil iz Srbije", kaže mladić čiji je automobil s BG tablicama demoliran u Splitu... U Splitu je prošle… »
Čovek kome su u Splitu išarali auto sa "Ubi Srbina", nije Srbin: Ispovest šokiranog mladića

Čovek kome su u Splitu išarali auto sa "Ubi Srbina", nije Srbin: Ispovest šokiranog mladića

Telegraf 13.07.2019
Na autu je bilo iscrtano ustaško "U" i simbol splitske Torcide. Na splitskom Žnjanu prošle nedelje neko je išarao auto beogradskih tablica i ostavio sramnu poruku mržnje "ubi Srbina". Osim toga, na dva mesta je nacrtano ustaško "U" s krstem. Na… »

Vesti dana »