Повезане вести
Њему су у Сплиту на колима исписали убиј Србина и нацртали у: Возио сам ауто са БГ таблицама, али сам Хрват из Крешева! А…
Курир 13.07.2019
У Сплиту је прошле недеље непозната особа или особе ишарале аутомобил београдских таблица. На аутомобилу је писало "уби Србина". Осим тога, на два места је нацртано усташко "У" са крстом. На аутомобилу је исписан и симбол… »
Шок странаца у Сплиту:Доживели да им пишу "Убиј Србина"
Мондо 13.07.2019
"Моји пријатељи и ја били смо врло шокирани. Хтео сам да им покажем како је Сплит леп, а не да би се требало бојати ако возите изнајмљени аутомобил из Србије", каже младић чији је аутомобил с БГ таблицама демолиран у Сплиту… »
Човек коме су у Сплиту ишарали ауто са "Уби Србина", није Србин: Исповест шокираног младића
Телеграф 13.07.2019
На ауту је било исцртано усташко "У" и симбол сплитске Торциде. На сплитском Жњану прошле недеље неко је ишарао ауто београдских таблица и оставио срамну поруку мржње "уби Србина". Осим тога, на два места је нацртано усташко… »
Вести дана »
Завршен претрес стана брата Мила Ђукановића у Подгорици, инспектори кренули ка Никшићу
Данас пре 6 сатијош 2 повезане
Вучић и Рама у заједничком тексту за немачки ФАЗ: "Не тражимо право вета, већ пријем у јединствено тржиште и Шенгенску зону"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп: Нисам задовољан досадашњим током преговора са Ираном, увек постоји ризик од дугог сукоба
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
ВЈТ: Оптужни предлог против бивше помоћнице директора Управе за спречавање прања новца Данијеле Малетић
Данас пре 2 сатајош 1 повезана