Повезане вести
Дивно: Погледајте поруку подршке Партизана Синиши Михајловићу! (фото)
Хот спорт 14.07.2019
Цео фудбалски свет се ујединио када је тешко, поруке подршке Синиши Михајловићу стижу са свих страна, па и од ‘љутих’ ривала. Јуче је подршку Синиши Михајловићу послала Рома, његов бивши клуб са којим се није баш најбоље… »
Партизанова порука Синиши: Све може да се победи!
Мондо 14.07.2019
Фудбалски клуб Партизан послао поруку подршке српском тренеру Синиши Михајловићу, који је објавио да болује од леукемије. Поруке подршке Синиши Михајловићу стижу са свих страна. Тренер италијанске Болоње, некадашњи фудбалер… »
Милошевић поручио Михајловићу: Све може да се победи у животу
Данас 13.07.2019
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић поручио је данас тренеру Болоње Синиши Михајловићу, који болује од леукемије, да све у животу може да се победи. „Много је тешка тема… Не знам да ли могу да причам о томе. Близак сам са… »
Не знам да ли могу да причам о томе: Саво о Синиши: Ти си ми рекао да све може да се победи у животу!
Спортал блиц 13.07.2019
Навијачима, фудбалским клубовима, струци, пријатељима... Свима је тешко пала вест објављеној ове суботе да Синиша Михајловић болује од леукемије. Многе поруке подршке стигле су на адресу чувеног фудбалера и тренере, навијачи су… »
Вести дана »
Како се правилно честита Божић? "Мир Божји" збуњује многе, а правило је јасно
Мондо пре 32 минутајош 12 повезаних
Упозорење РХМЗ: Данас нове падавине, очекује се 10 до 15цм снега
Шабачке новости пре 7 минутајош 10 повезаних
Лоше шутерско вече за Николу у НБА лиги, бивши кошаркаш Партизана опет остао у немилости
Телеграф пре 2 минутајош 10 повезаних
Амерички савезник се одредио по питању америчке анексије: Будућност Гренланда се мора одредити на један начин (видео)
Курир пре 6 сатијош 6 повезаних