Povezane vesti
"Znam ko je stavio drogu u moju torbu": Srpkinja koja je dobila nagradno putovanje, pa završila u zatvoru u Peruu otkrila sve…
Blic 14.07.2019
Požarevljanka Vase Radović, koja tvrdi da je nasela na lažnu nagradnu igru, pa zbog podmetnute droge u prtljagu završila u peruanskom zatvoru, oglasila se jutros video pozivom u jutarnjem programu. - U Peru sam dospela kao turista 26. avgusta 2011. i… »
Domaćica iz Požarevca Vase (49) osvojila je besplatno putovanje u peru i sve je ličilo na san: Ispostavilo se da je igra…
Kurir 14.07.2019
Filmska priča Požarevljanke nalik onoj Nikol Kidman u kao u čuvenoj seriji Bangkok hilton... Prevara joj upropastila život, robijala 7 godina a ni posle zatvora ne može u Srbiju jer nema ni pasoš, ni pare. POŽAREVAC - Prethodnih osam godina života… »
Vesti dana »
Rektor novosadskog univerziteta: "Ostavku ću podneti nikad", a evo kako je reagovao na skandiranje "ostavka, ostavka" (video)
Blic pre 48 minutajoš 16 povezanih
Zašto je Uroš Blažić osuđen na samo 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju?
Nova pre 1 satjoš 105 povezanih
Studenti nastavljaju blokade, Vučić nudi mladima učešće od 1.000 evra za kupovinu stana
Vreme pre 59 minutajoš 57 povezanih
Tužilaštvo: Javnost će blagovremeno i redovno biti obaveštavana o toku istrage nesreće u Novom Sadu
RTS pre 2 satajoš 55 povezanih
Korteo delija u Milanu: Isplivao snimak Zvezdinih ultrasa sa zabranjenog gostovanja! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 31 povezana