Povezane vesti
"I ja sam navijao za Federera, a to je Novakova snaga!"
Mondo 15.07.2019
Rodžer Federer SVUDA ima domaći teren. Novak Đoković želi da on bude taj, a pošto nije - to koristi da pobedi i publiku i njenog ljubimca. Pročitajte odličan tekst američkog novinara o uspehu i karakteru "Broja 1". Mnogi su videli Novaka… »
Index: Federer je najbolji ikad? Ne, Novak je...
Večernje novosti 15.07.2019
Čak i da Novak ne uspe da prestigne Švajcarca po broju grend slem titula, ostaće najbolji kojeg smo gledali. Ne najtrofejniji, ne najomiljeniji, ne najelegantniji, ali najbolji. Novak Đoković je najbolji teniser ikad, niko nikad nije igrao na tom… »
Hrvatska legenda: Majko mila, ne mogu da dođem sebi...
Mondo 15.07.2019
Čuveni hrvatski košarkaš burno pratio finale Vimbldona. Foto: Facebook/DinoRađa official Novak Đoković još jednom je oduševio ceo svet, spektakularno osvojio Vimbldon i nastavio da piše istoriju. U jednom od najvećih teniskih mečeva i finala… »
Svetski mediji hvale Đokovića: Zatvorio vrata Rodžeru, stvorio mu traume, igrao protiv publike...
Večernje novosti 14.07.2019
Đoković je treći put dobio Federera u finalu Vimbldona, Švajcarac možda više nikad neće podići gren slem titulu - navodi "As" Trijumf Novaka Đokovića protiv Rodžera Federera u finalu Vimbldona sportska je vest dana, a svi najugledniji svetski… »
Vesti dana »
Željko Obradović jasan pred Monako: "Da ovi što nisu igrali protiv Virtusa pomognu sutra, ja računam na sve"
Telegraf pre 56 minutajoš 29 povezanih
Umešao se državni vrh Srbije: Božidar Maljković povukao kandidaturu za predsednika Olimpijskog komiteta
Danas pre 12 satijoš 6 povezanih
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 45 minutajoš 51 povezana