Повезане вести

"И ја сам навијао за Федерера, а то је Новакова снага!"

"И ја сам навијао за Федерера, а то је Новакова снага!"

Мондо 15.07.2019
Роџер Федерер СВУДА има домаћи терен. Новак Ђоковић жели да он буде тај, а пошто није - то користи да победи и публику и њеног љубимца. Прочитајте одличан текст америчког новинара о успеху и карактеру "Броја 1". Многи су… »
Индекс: Федерер је најбољи икад? Не, Новак је...

Индекс: Федерер је најбољи икад? Не, Новак је...

Вечерње новости 15.07.2019
Чак и да Новак не успе да престигне Швајцарца по броју гренд слем титула, остаће најбољи којег смо гледали. Не најтрофејнији, не најомиљенији, не најелегантнији, али најбољи. Новак Ђоковић је најбољи тенисер икад, нико никад… »
Хрватска легенда: Мајко мила, не могу да дођем себи...

Хрватска легенда: Мајко мила, не могу да дођем себи...

Мондо 15.07.2019
Чувени хрватски кошаркаш бурно пратио финале Вимблдона. Фото: Фацебоок/ДиноРађа оффициал Новак Ђоковић још једном је одушевио цео свет, спектакуларно освојио Вимблдон и наставио да пише историју. У једном од највећих тениских… »
Светски медији хвале Ђоковића: Затворио врата Роџеру, створио му трауме, играо против публике...

Светски медији хвале Ђоковића: Затворио врата Роџеру, створио му трауме, играо против публике...

Вечерње новости 14.07.2019
Ђоковић је трећи пут добио Федерера у финалу Вимблдона, Швајцарац можда више никад неће подићи грен слем титулу - наводи "Ас" Тријумф Новака Ђоковића против Роџера Федерера у финалу Вимблдона спортска је вест дана, а сви… »

Вести дана »