Povezane vesti
Višegrad: Alas ulovio soma od 84 kilograma (FOTO)
Vesti online 15.07.2019
Višegrađanin Andrija Janjić upecao je u subotu u reci Drini u Višegradu soma teškog 84 kilograma i dugog 2,5 metra. Janjić kaže da je ovo njegov najveći trofej tokom 30 godina bavljenja ribolovom. – Mislim da je ovo rekord u Višegradu i… »
Andrija je upecao čudovište u Drini: Borba je trajala pola sata, a iz vode je izvukao soma od 84 kg
Telegraf 15.07.2019
Ovakav ulov se hvata jednom u životu. Andrija Janjić upecao je u reci Drini u Višegradu soma teškog 84 kilograma i dugog 2,5 metra. Janjić kaže da je ovo njegov najveći trofej tokom 30 godina bavljenja ribolovoma. - Mislim da je ovo rekord u… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana