Povezane vesti
Višegrad: Alas ulovio soma od 84 kilograma (FOTO)
Vesti online 15.07.2019
Višegrađanin Andrija Janjić upecao je u subotu u reci Drini u Višegradu soma teškog 84 kilograma i dugog 2,5 metra. Janjić kaže da je ovo njegov najveći trofej tokom 30 godina bavljenja ribolovom. – Mislim da je ovo rekord u Višegradu i okolini. Borba je… »
Andrija je upecao čudovište u Drini: Borba je trajala pola sata, a iz vode je izvukao soma od 84 kg
Telegraf 15.07.2019
Ovakav ulov se hvata jednom u životu. Andrija Janjić upecao je u reci Drini u Višegradu soma teškog 84 kilograma i dugog 2,5 metra. Janjić kaže da je ovo njegov najveći trofej tokom 30 godina bavljenja ribolovoma. - Mislim da je ovo rekord u Višegradu i… »
Vesti dana »

Dvojica demonstranata na saslušanju danas priznala krivicu! Napadali su policajce i gađali ih flašama
Alo pre 26 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Moja greška“ /video/
Sputnik pre 2 satajoš 51 povezana

Evropa ulazi kroz prozor da bi izašla na vrata: Burne reakcije lidera Starog kontinenta posle susreta Trampa i Putina, koji vide svoju šansu
Večernje novosti pre 6 minutajoš 56 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih