Povezane vesti
Pozvaću Srbe u Americi da glasaju za Trampa: Dodik o susretima čelnika RS sa administracijom SAD
Telegraf 15.07.2019
Bez obzira što trpim posledice zbog podrške njemu i što mi je američka administracija sa kojom i on sam ima problema, uvela sankcije, misim da je dobro da on ponovo pobedi na izborima - rekao je Dodik. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik… »
Dodik: Pozvaću Srbe da glasaju za Trampa
Vesti online 15.07.2019
U kontinuitetu podržavam Donalda Trampa. Stvarno mislim da je Tramp jedan realan, racionalan političar, veliki lider koji je Americi vratio ekonomsku stabilnost i koji ima najveći rast popularnosti u SAD, kaže za Danas Milorad Dodik, predsedavajući… »
Vašington u šoku: Kada dođe vreme poslaću poruku svim Srbima koji imaju pravo glasa u Americi!
Alo 15.07.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će pozvati Srbe u Americi da glasaju za Donalda Trampa za novi mandat na predsedničkim izborima. Dodik je naveo da ga je uvek podržavao iako mu je američka administracija uvela sankcije… »
Dodik: Komšić se stalno ljuti, a još nije rešen slučaj pokušaja ubistva Vučića
N1 Info 15.07.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će pozvati Srbe u Americi da glasaju za Donalda Trampa za novi mandat na predsedničkim izborima i navodi da ga je uvek podržavao, iako mu je američka administracija uvela sankcije. Dodik je… »
Vesti dana »
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 9 satijoš 6 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo visokopozicioniranog ruskog generala
Al Jazeera pre 6 satijoš 23 povezane