Povezane vesti

Mihajlović napisao emotivno pismo

Mihajlović napisao emotivno pismo

Vesti online 15.07.2019
Javnost je iznenadilo obraćanje nekadašnjeg fudbalera a sadašnjeg trenera Bolonje Siniše Mihajlovića povodom otkrivanja bolesti. Poruke podrške stižu sa svih strana, od prijatelja I kolega, a Siniša Mihajlović je istakao da je svaku poruku… »
Mihajlović: Dali ste mi snagu, ponestalo mi je suza, sada sam spreman za borbu

Mihajlović: Dali ste mi snagu, ponestalo mi je suza, sada sam spreman za borbu

Sportski žurnal 15.07.2019
Hvala svima, od predsednika države do detenceta koje mi je u pismu nacrtalo osmeh. Posle svega što se zbilo prethodnih dana, naročito bezrezervne podrške javnosti, i to ne samo sportske, trener Bolonje Siniša Mihajlović se u "Gazeti" otvorenim… »
Otvoreno pismo Siniše Mihajlovića: Ponestalo je suza, spreman sam za borbu

Otvoreno pismo Siniše Mihajlovića: Ponestalo je suza, spreman sam za borbu

Večernje novosti 15.07.2019
Otkrio sam da imam veliku podršku. U ovim danima dobio sam mnogo solidarnosti i pozitivne energije. Sve mi je to dalo sigurnost i obavezu da pobedim – kaže srpski strateg. Minuli vikend počeo je šokantnom vešću: Siniša Mihajlović završava… »
Emotivna mihina objava: Ponestalo mi je suza, spreman sam da se borim!

Emotivna mihina objava: Ponestalo mi je suza, spreman sam da se borim!

Hot sport 15.07.2019
Fudbalski svet je stao na trenutak kada je Siniša Mihajlović objavio da boluje od leukemije. Siniša Mihajlović je na konferenciji za medije otvorio dušu i rekao da boluje od leukemije, a potom su usledile poruke podrške koje su ujedinile planetu… »
Miha - Suzama je kraj, počinje bitka!

Miha - Suzama je kraj, počinje bitka!

Sportske.net 15.07.2019
Siniša Mihajlović se obratio javnosti pismom, njegova borba počinje! Siniša Mihajlović kreće u životnu bitku. Danas je objavio pismo u "Gazeti delo Sport". "Postoje trenuci u životu kada se susretnete sa protivnikom koga je teško pobediti i… »
Podrška za mihu sa svih strana: Rešićeš i ovu utakmicu

Podrška za mihu sa svih strana: Rešićeš i ovu utakmicu

Večernje novosti 14.07.2019
Naučio si me da ne odustajem nikada, sada si ti na redu! Jači si i pobedićeš! Uz tebe sam mister - poručio je Donaruma. Oglasili se Jokanović, Toti, Lombardo... ŠOK! I onda lavina emocija koja je preplavila fudbalski i sportski svet. Siniša… »

Vesti dana »