Povezane vesti
Dečak iz Rusije napravio 4.445 sklekova i osvojio stan
Dnevnik 15.07.2019
Ibrahim Lijanov, šestogodišnji dečak iz Rusije, napravio je 4.445 sklekova za dva sata te je tako osvojio stan za sebe i svoju porodicu i završio u ruskoj knjizi rekorda. "Čečenskom Švarcenegeru", kako odmilja zovu dečaka koji je oborio rekord… »
Šestogodišnje čudo: Upoznajte "čečenskog Švarcenegera"!
Mondo 15.07.2019
Šestogodišnjak iz Čečenije uradio četiri i po hiljade sklekova i OSVOJIO STAN za svoju porodicu! Šestogodišnji dečak iz Rusije, Ibrahim Lijanov, uspeo je bez odmora da uradi 4.445 sklekova za dva sata i tako osvojio stan za sebe i svoju porodicu… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Beta pre 1 satjoš 86 povezanih
Deo radnika Pošte sutra obustavlja rad u znak podrške studentima, saznaje Nova ekonomija
Nova ekonomija pre 1 satjoš 69 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Danas pre 12 minutajoš 39 povezanih
"Znala sam ovo dvoje dece što su stradali zajedno" Raška je danas najtužniji grad, zastave na pola koplja: Nije im se dalo da izrastu u dobre i vredne ljude
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
„Od 5 sati nisam znao da li mi je stric živ, na radiju sam čuo šta se dogodilo“: Ispovest rođaka korisnika doma koji je izgoreo kod Barajeva
Nova pre 59 minutajoš 40 povezanih