Povezane vesti

Otvoreno pismo Siniše Mihajlovića: Nema više suza, porukama ste mi dirnuli srce

Otvoreno pismo Siniše Mihajlovića: Nema više suza, porukama ste mi dirnuli srce

Mozzart sport 15.07.2019
Trener Bolonje preko Gazete zahvalio na podršci. Ceo fudbalski svet ujedinio se oko Siniše Mihajlovića. Od dana kada je otkrio da boluje od aktune leukemije legendarni srpski as i trener Bolonje dobijao je poruke podrške. Svi su uvereni da će posle… »
Mihajlović: Nema više suza, vreme je za borbu

Mihajlović: Nema više suza, vreme je za borbu

Beta 15.07.2019
Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović rekao je danas da mu je ponestalo suza i da je spreman za borbu protiv leukemije. Mihajlović je u subotu otkrio da boluje od leukemije, a danas je u pismu koji je objavio "Gazeta delo Sport" poručio: "Vidimo… »
Mihajlović: Ponestalo mi je suza, spreman sam za borbu

Mihajlović: Ponestalo mi je suza, spreman sam za borbu

Dnevnik 15.07.2019
MILANO: Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović, u otvorenom pismu javnosti, zahvalio se svima na podršci nakon što je otkrio da boluje od leukemije. Mihajlović, koji od sutra kreće tretman oporavka i pored toga ostaće trener Bolonje, kaže da je… »
Pismo Siniše Mihajlovića: Sigurno ću pobediti u borbi protiv leukemije

Pismo Siniše Mihajlovića: Sigurno ću pobediti u borbi protiv leukemije

N1 Info 15.07.2019
U pismu koje je napisao za Gazetu delo sport, trener Bolonje Siniša Mihajlović se zahvalio svima koji su mu uputili poruke podrške nakon što je zvanično objavio da boluje od leukemije. U subotu je Siniša Mihajlović obelodanio da boluje od akutne… »
Emotivno pismo Mihajlovića: Nema više suza - borba!

Emotivno pismo Mihajlovića: Nema više suza - borba!

Mondo 15.07.2019
"Ovo su bili teški dani za mene i izvinjavam se ako nisam odgovorio na svaku i zahvalio svakom od vas. To sam želeo na ovaj način da uradim", napisao je Siniša Mihajlović u opširnom pismu. Prošlo je dva dana otkako je Siniša Mihajlović čitavom… »
"Ljudi, istrošio sam sve: Suze..." Siniša Mihajlović uputio otvoreno pismo javnosti, dotaći će vas do srži!

"Ljudi, istrošio sam sve: Suze..." Siniša Mihajlović uputio otvoreno pismo javnosti, dotaći će vas do srži!

Sportal blic 15.07.2019
Siniša Mihajlović ima leukemiju. Porodica je u šoku, njegovi prijatelji u neverici. Trener Bolonje i čovek čiji su slobodnjaci bili strah i trepet za golmane - mnoge je zatekao strašnim vestima. A onda je Siniša Mihajlović rešio da znanima i… »

Vesti dana »