Povezane vesti

Kakav je Novakov plan posle Vimbldona, koji su sledeći turniri pre US opena?

Kakav je Novakov plan posle Vimbldona, koji su sledeći turniri pre US opena?

Sportske.net 15.07.2019
Sve je jasno, neće dugo odmarati posle veličanstvenog trijumfa nad Federerom. Još uvek se ne stišavaju reakcije, i dalje smo svi pod utiskom spektakularnog finala Vimbldona koje je juče Novak Đoković dobio protiv Rodžera Federera posle pet sati i… »
Beker: Novak zaslužuje više poštovanja

Beker: Novak zaslužuje više poštovanja

N1 Info 15.07.2019
Boris Beker je uživo gledao finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Nemački legendarni teniser je odmah čestitao svom bivšem pulenu 16. grend slem, a takođe je poručio da Novak zaslužuje više poštovanja od teniske javnosti… »
Boris Beker: Novak Đoković zaslužuje više poštovanja posle osvajanja Vimbldona

Boris Beker: Novak Đoković zaslužuje više poštovanja posle osvajanja Vimbldona

BBC News 15.07.2019
Ljudi moraju da „shvate veličinu“ Novaka Đokovića nakon što je osvojio 16. gren slem titulu u karijeri. Ljubitelji tenisa moraju da „ prihvate veličinu" Novaka Đokovića nakon što je osvojio 16. gren slem titulu u karijeri, kaže njegov… »
Novak uzeo mikrofon tokom intervjua, pa se obratio naciji: Zamišljao sam da igram u Srbiji (video)

Novak uzeo mikrofon tokom intervjua, pa se obratio naciji: Zamišljao sam da igram u Srbiji (video)

Telegraf 15.07.2019
Najbolji teniser sveta imao je poruku za navijače posle istorijskog trijumfa na Vimbldonu. Novak Đoković je pobedio Rodžera Federera u bici za istoriju i možda i najboljem meču svih vremena. Đoković je osvojio svoj 16. Gren slem trofej u karijeri… »
Da li je Federer lagao posle finala? Od priča o Novakovom prenemaganju, do "super ako me prestigne"

Da li je Federer lagao posle finala? Od priča o Novakovom prenemaganju, do "super ako me prestigne"

Telegraf 15.07.2019
Još se nisu ni slegli utisci posle finala Vimbldona kada mi je brat rekao - ja mislim da Federer igra ovako dugo samo da ga niko ne bi prestigao. - Ma čoveče da pet sati moram da stojim u mestu ili se vučem levo-desno pa nije lako, a ne u punom… »
Sine, dugo si me čekao, jesi gladan? Novak posle osvajanja Vimbldona imao najslađi razgovor (video)

Sine, dugo si me čekao, jesi gladan? Novak posle osvajanja Vimbldona imao najslađi razgovor (video)

Telegraf 15.07.2019
Stefan je imao čast da prođe stazom šampiona sa svojim ocem. Novak Đoković je nastavio da piše istoriju! Posle neverovatnog finala Vimbldona, jednog od najboljih mečeva svih vremena, s avladao je Rodžera Federera u 5 setova, sa 13:12 u tajbrejku… »
Zašto Novak jede travu na Vimbldonu

Zašto Novak jede travu na Vimbldonu

Noizz 15.07.2019
U najdužem finalu u istoriji Vimbldona Novak Đoković je pobedio Rodžera Federera rezultatom 7:6 1:6 7:6 4:6 13:12 i tako osvojio petu titulu na ovom Grend slemu. Tradiciju koju je započeo 2011, osvajanjem prve titule na prestižnom turniru u Londonu… »
Sjajni Beker: Novak partibrejker, "uništio" im zabavu!

Sjajni Beker: Novak partibrejker, "uništio" im zabavu!

Mondo 15.07.2019
"Ova priča o tome ko će biti najuspešniji trajaće dok god sva trojica igraju... Ne vidim kraj puta za njih, verujem da će SVI osvojiti još grend slem trofeja", kazao je Nemac posle spektakla u finalu. Trka je otvorena! Novak Đoković je osvojio… »

Vesti dana »