Povezane vesti
"Godinama ju je maltretirao, za sve mu je bila kriva": Prijatelji žene koju je ubio monstrum iz Pančeva otkrili užasne…
Blic 15.07.2019
Petar je tokom celog zajedničkog života maltretirao Desanku. Ona mu je za sve bila kriva... Ovako za "Blic" pričaju poznanici Petra Mošića koji je u petak nasred ulice, pred brojnim svedocima, nasmrt izbo svoju bivšu suprugu Desanku. Nesrećna žena… »
Ispovest vozača autobusa o stravičnom ubistvu u Pančevu: Nas trojica smo ga držali, Petar se opirao kao zver! Sve vreme je…
Kurir 15.07.2019
Petar Mošić (64), zvani Tamanga, u petak je nasmrt izbo bivšu suprugu Desanku (60) na Autobuskoj stanici, a vozači "ATP Pančevo" svedoče da se Petar borio kao zver. Šofer Marko M. kaže da se tragedija dogodila kada je završio smenu, te da je… »
Vrač kod koga je ubica iz Pančeva išao po pomoć: Bio je opsednut ženom i crnom magijom! Govorio je da mnogo voli Desanku i…
Kurir 15.07.2019
N. P., koji objašnjava da je bioenergetičar, kaže za Kurir da je Petar Mošić dolazio kod njega i da je govorio da će ubiti Desanku i sebe jer mu bez nje nema života. Da je Petar Mošić (64), zvani Tamanga, koji je u petak ubio bivšu suprugu… »
“Kada smo ga oborili vikao je: Pustite me da je dokrajčim” Jeziva ispovest vozača koji su obuzdali pomahnitalog ubicu iz…
Blic 15.07.2019
"Dok smo mi držali pomahnitalog Petra, Desanka koju je ubo dva puta u leđa i jednom u vrat, disala je sve slabije. Učinili smo što smo mogli da zaustavimo, ali njoj nažalost nije bilo pomoći - povrede su bile kobne". - Oko podne sam završio smenu i… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana