Повезане вести

Звездин састав за Судуву - Има ли места за нове странце?

Звездин састав за Судуву - Има ли места за нове странце?

Спортске.нет 15.07.2019
Да ли ће Владан Милојевић нешто да мења у односу на први меч? Фудбалери Црвене звезде у уторак од 20:45х играју реванш меч првог кола квалификација за Лигу шампиона, против литванске Судуве. Први меч у Маријамполу завршен је без… »
Тренер Судуве: Звезда је јака, али не плашимо се изазова

Тренер Судуве: Звезда је јака, али не плашимо се изазова

Хот спорт 15.07.2019
Тренер фудбалера Судуве Владимир Чебурин рекао је данас да се његова екипа не плаши Црвене звезде, да је спремна за изазов и да ће у реванш утакмици првог кола квалификација за Лигу шампиона пружити максимум како би се пласирала… »
Литванци: Не плашимо се Делија и Звезде, спремни смо

Литванци: Не плашимо се Делија и Звезде, спремни смо

Мондо 15.07.2019
"Не плашимо се, спремни смо за изазов. Знамо колико је јака Звезда, какав је ниво екипе, али спремни смо", рекао је Чебурин. Тренер Судуве Владимир Чебурин рекао је да се његова екипа не плаши Црвене звезде, да је спремна за… »
Још мало о Вујадину Савићу: Велики професионалац! Реаговаћемо

Још мало о Вујадину Савићу: Велики професионалац! Реаговаћемо

Моззарт спорт 15.07.2019
“Биће још долазака и одлазака”, поручио тренер црвено-белих. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић и један од капитена Вујадин Савић заједно су градили историјске успехе у последње две сезоне. Путеви су им се разишли. Искусни… »
У Судуви се не плаше Звезде, у Београду за пролаз!

У Судуви се не плаше Звезде, у Београду за пролаз!

Спортске.нет 15.07.2019
Србин из редова литванског шампиона уверен да његова екипа може проћи даље. Фудбалер Судуве Јован Чађеновић истакао је у интервјуу за Спортски журнал да Црвена звезда не представља непремостиву препреку и поред тога што након… »
Чађеновић: Звезда није баук

Чађеновић: Звезда није баук

Спортски журнал 15.07.2019
Везиста литванског шампиона са много самопоуздања прилази новом судару са Милојевићевим тимом. Свесни су у Судуви да су и даље аутсајдери за пролаз у друго коло квалификација за Лигу шампиона, али су им дешавања у других 45… »
Тренер Звезде о прелазном року: Драго ми је због Вујадина, постоје реалне шансе да још неко оде

Тренер Звезде о прелазном року: Драго ми је због Вујадина, постоје реалне шансе да још неко оде

Вечерње новости 15.07.2019
Прелазни је рок, биће одлазака и долазака. Остали смо са три штопера и видећемо да ли ћемо довести неког – каже Владан Милојевић. Досадашњи штопер Црвене звезде Вујадин Савић задужио је опрему кипарског шампиона Апоела, а… »
Милојевић о Вујадину Савићу: Он је велики професионалац

Милојевић о Вујадину Савићу: Он је велики професионалац

Мондо 15.07.2019
Тренер Црвене звезде говорио о растанку са штопером и бившим замеником капитена. Црвена звезда дефинитивно наставља квалификације за Лигу шампиона без Вујадина Савића, који се у суботу опростио са саиграчима, а у недељу… »
Милојевић о трансферу Савића: ‘Драго ми је да је отишао у велики клуб’, потом је открио хоће ли му Звезда наћи замену?

Милојевић о трансферу Савића: ‘Драго ми је да је отишао у велики клуб’, потом је открио хоће ли му Звезда наћи замену?

Хот спорт 15.07.2019
Црвена звезда ове сезоне играће без доскорашњег капитена Вујадина Савића. Један од миљеника навијача црвено-белих накно две сезоне продат је на Кипар, а шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић кратко је на данашњој… »
Милојевић пред Судуву: Очекујем да будемо они прави

Милојевић пред Судуву: Очекујем да будемо они прави

Вечерње новости 15.07.2019
Никад нисам задовољан јер сматрам да имамо много велике могућности и да можемо боље. Надам се да ћемо из кола у коло бити све бољи - рекао је тренер Црвене звезде. Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да… »
Милојевић: Верујем у Боаћија, срећно Вујадину!

Милојевић: Верујем у Боаћија, срећно Вујадину!

Н1 Инфо 15.07.2019
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је уочи реванша првог кола квалификација за Лигу шампиона против Судуве да његов тим очекује изузетно уигран противник, али да верује у позитиван исход. Црвено-бели су у првом дуелу… »
Милојевић пред звезда: - Судува "Боаћи ће бити онај стари, драго ми је због Вујадина, још увек не доводимо новог штопера"

Милојевић пред звезда: - Судува "Боаћи ће бити онај стари, драго ми је због Вујадина, још увек не доводимо новог штопера"

Спортал блиц 15.07.2019
Црвена звезда је спремна да отвори сезону на свом стадиону, први меч који ће изабраници Владана Милојевића играти на програму је у уторак против Судуве. После "празних мрежа" из Маријампоља, следи реванш у Београду у ком… »
Милојевић пред Судуву: ‘Највише ме брине то што излазимо из припремног периода’!

Милојевић пред Судуву: ‘Највише ме брине то што излазимо из припремног периода’!

Хот спорт 15.07.2019
У уторак од 20.45 Црвена звезда на стадиону Рајко Митић дочекује Судуву. Након првог меча у коме је Звезда имала више од игре, али је недостајала реализација Владан Милојевић се нада да ће овог пута уз квалитет и фортуна бити… »
Фото-убод: Не дебитују само нови играчи на домаћем терену против Судуве, ту је и нови терен (фото)

Фото-убод: Не дебитују само нови играчи на домаћем терену против Судуве, ту је и нови терен (фото)

Хот спорт 15.07.2019
Фудбалери Црвене звезде дочекаће Судуву у реванш мечу 1. кола квалификација за Лигу Европе. Након 0:0 у Маријанполу Црвена Звезда на ‘Рајко Митић‘ стадиону дочекује Судуву где ће ношена на крилима домаћих навијача покушати да… »

Вести дана »