Повезане вести
Нова оставка тресе хрватску владу
РТС 15.07.2019
Министар државне имовине Хрватске Горан Марић поднео је неопозиву оставку. Како Н1 сазнаје из извора блиских врху ХДЗ-а, оставка је координирана између њега и премијера Андреја Пленковића. "Разговарали су пре неколико дана и… »
Још један хрватски министар поднео оставку због афере с некретнинама
Политика 15.07.2019
ЗАГРЕБ – Хрватски министар државне имовине Горан Марић поднео је данас неопозиву оставку на ту функцију пошто се суочио с медијским написима о сумњивим пословима с некретнинама. Марић је други министар у влади премијера Андреја… »
Хрватски министар поднео неопозиву оставку
Вечерње новости 15.07.2019
Хрватски министар државне имовине Горан Марић поднео је оставку због афера са властитом имовином. ЗАГРЕБ ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА Хрватски министар државне имовине Горан Марић поднео је оставку због афера са властитом имовином. То је… »
Хрватски министар поднео оставку
РТВ 15.07.2019
ЗАГРЕБ - Хрватски министар државне имовине Горан Марић поднео је данас неопозиву оставку. Како је рекао, ниједан дан на месту министра није поднео у мирним условима. "Радио сам у програмираним околностима у којима сам постао… »
Хрватски министар државне имовине поднео оставку
Н1 Инфо 15.07.2019
Министар државне имовине Хрватске Горан Марић поднео је неопозиву оставку. Овај је потез уследио након низа медијских написа о сумњивим пословима с некретнинама. Сада већ бившег министра државне имовине медији су сумњичили због… »
Хрватски министар Горан Марић поднео оставку: Сваки дан је невиђени удар на мене и моју породицу! Нећете ми живот претворити у…
Курир 15.07.2019
ЗАГРЕБ - Хрватски министар државне имовине Горан Марић поднео је неопозиву оставку. Како је рекао, ниједан дан на месту министра није поднео у мирним условима. "Радио сам у програмираним околностима у којима сам постао мета. Ово… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане