Povezane vesti

Nova ostavka trese hrvatsku vladu

Nova ostavka trese hrvatsku vladu

RTS 15.07.2019
Ministar državne imovine Hrvatske Goran Marić podneo je neopozivu ostavku. Kako N1 saznaje iz izvora bliskih vrhu HDZ-a, ostavka je koordinirana između njega i premijera Andreja Plenkovića. "Razgovarali su pre nekoliko dana i zaključili da stvari… »
Još jedan hrvatski ministar podneo ostavku zbog afere s nekretninama

Još jedan hrvatski ministar podneo ostavku zbog afere s nekretninama

Politika 15.07.2019
ZAGREB – Hrvatski ministar državne imovine Goran Marić podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju pošto se suočio s medijskim napisima o sumnjivim poslovima s nekretninama. Marić je drugi ministar u vladi premijera Andreja Plenkovića koji je… »
Hrvatski ministar podneo neopozivu ostavku

Hrvatski ministar podneo neopozivu ostavku

Večernje novosti 15.07.2019
Hrvatski ministar državne imovine Goran Marić podneo je ostavku zbog afera sa vlastitom imovinom. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA Hrvatski ministar državne imovine Goran Marić podneo je ostavku zbog afera sa vlastitom imovinom. To je drugi hrvatski… »
Hrvatski ministar podneo ostavku

Hrvatski ministar podneo ostavku

RTV 15.07.2019
ZAGREB - Hrvatski ministar državne imovine Goran Marić podneo je danas neopozivu ostavku. Kako je rekao, nijedan dan na mestu ministra nije podneo u mirnim uslovima. "Radio sam u programiranim okolnostima u kojima sam postao meta. Ovo je medijska… »
Hrvatski ministar Goran Marić podneo ostavku: Svaki dan je neviđeni udar na mene i moju porodicu! Nećete mi život…

Hrvatski ministar Goran Marić podneo ostavku: Svaki dan je neviđeni udar na mene i moju porodicu! Nećete mi život…

Kurir 15.07.2019
ZAGREB - Hrvatski ministar državne imovine Goran Marić podneo je neopozivu ostavku. Kako je rekao, nijedan dan na mestu ministra nije podneo u mirnim uslovima. "Radio sam u programiranim okolnostima u kojima sam postao meta. Ovo je medijska… »
Hrvatski ministar državne imovine podneo ostavku

Hrvatski ministar državne imovine podneo ostavku

N1 Info 15.07.2019
Ministar državne imovine Hrvatske Goran Marić podneo je neopozivu ostavku. Ovaj je potez usledio nakon niza medijskih napisa o sumnjivim poslovima s nekretninama. Sada već bivšeg ministra državne imovine mediji su sumnjičili zbog poslova s… »

Vesti dana »