Povezane vesti
Zaev se opasno naljutio na Borisova! Bugarin za Makedonce rekao nešto neoprostivo! Zoran pobesneo!
Alo 15.07.2019
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev rekao je da će protestovati kod bugarskog premijera Bojka Borisova zbog upotrebe prefiksa "severnomakedonski". * Makedonija je promenila ime u Severna Makedonija nakon višegodišnjeg spora oko imena sa Grčkom *… »
Tvrde da su makedonci: Protest iz Severne Makedonije
Mondo 15.07.2019
Doš'o đavo po svoje, kaže naš narod. Skoplje je bilo uvereno da će promenom naziva zemlje rešiti sve probleme ali komšije sa istoka se ne slažu. Foto: Tanjug/AP Photo Premijer Severne Makedonije, Zoran Zaev, najvio je da će protestovati kod… »
Zaev šalje protestnu notu Bugarskoj: Mi smo Makedonci, a ne Severni Makedonci!
Kurir 15.07.2019
SKOPLJE - Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev rekao je da će protestovati kod bugarskog premijera Bojka Borisova zbog upotrebe prideva "severnomakedonski". Zaev je poručio da će poslati notu Bugarskoj kako bi se na vreme otklonile greške. "Naravno… »
Zaev uputio protestnu notu Bugarskoj: "Nismo mi Severni Makedonci"
Telegraf 15.07.2019
Zaev kaže da neki i u Makedoniji prave takve greške. Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev rekao je da će protestovati kod bugarskog premijera Bojka Borisova zbog upotrebe prefiksa "severnomakedonski". Kako piše makedonski portal „Faktor“, Zaev… »
Zaev u noti Bugarskoj: Mi smo Makedonci, ne Severni Makedonci
RTS 15.07.2019
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev rekao je da će protestovati kod bugarskog premijera Bojka Borisova, zbog upotrebe prefiksa "severnomakedonski". Kako piše makedonski portal Faktor, Zoran Zaev je poručio da će poslati notu Bugarskoj kako bi se na… »
Zaev uputio protestnu notu Bugarskoj: Nismo mi Severni Makedonci!
Sputnik 15.07.2019
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev rekao je da će protestovati kod bugarskog premijera Bojka Borisova zbog upotrebe prefiksa „severnomakedonski“. Kako piše makedonski portal „Faktor“, Zaev je poručio da će poslati notu Bugarskoj kako bi se… »
Vesti dana »
EU pozdravila dogovor Srbije i Kosova o primeni deklaracije o nestalima
Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 9 povezanih
Dokle više? Partizan brutalno pokraden protiv Asvela (video)
Večernje novosti pre 49 minutajoš 10 povezanih