Povezane vesti
Voždovac dobio ozbiljno pojačanje: Potpisao bivši igrač Granade i Votforda
Mozzart sport 15.07.2019
Reč je o nekadašnjem omladinskom reprezentativcu naše zemlje. Pred sam početak prvenstva Voždovac je dobio veliko pojačanje. Novi Zmaj danas je zvanično postao igrač sredine terena, Strahinja Karišić, koji iako ima 22 godine ima iskustvo igranja u… »
Voždovac doveo bivšeg igrača Fluminensea i Votforda, Strahinja došao iz Partizana
Sportski žurnal 15.07.2019
Protekle sezone igrao je za Teleoptik kao pozajmljen igrač Partizana, Karišić je takođe nastupao i za mlađe nacionalne selekcije naše zemlje. Pred sam početak prvenstva FK Voždovac dobio je još jedno pojačanje. Novi Zmaj danas je zvanično postao igrač… »
Veliko pojačanje ‘zmajeva’: Bivši igrač Votforda, Fluminensea i Granade sleteo na krov!
Hot sport 15.07.2019
Pred sam početak prvenstva FK Voždovac dobio je još jedno veliko pojačanje. Novi „Zmaj“ danas je zvanično postao igrač sredine terena, Strahinja Karišić, koji iako ima 22 godine ima iskustvo igranja u Španiji, Engleskoj i Brazilu. Karišić je nakon Rada u… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 212 povezane

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 86 povezanih

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih

Zelenski odgovorio Putinu Nakon izjave ruskog predsednika o miru, ovo mu je poručio
Alo pre 52 minutajoš 24 povezane

Tramp postavlja rok za mir u Ukrajini dok ruski napadi na Kijev odnose živote
Naslovi.ai pre 1 satjoš 53 povezane