Povezane vesti
Voždovac dobio ozbiljno pojačanje: Potpisao bivši igrač Granade i Votforda
Mozzart sport 15.07.2019
Reč je o nekadašnjem omladinskom reprezentativcu naše zemlje. Pred sam početak prvenstva Voždovac je dobio veliko pojačanje. Novi Zmaj danas je zvanično postao igrač sredine terena, Strahinja Karišić, koji iako ima 22 godine ima iskustvo igranja… »
Voždovac doveo bivšeg igrača Fluminensea i Votforda, Strahinja došao iz Partizana
Sportski žurnal 15.07.2019
Protekle sezone igrao je za Teleoptik kao pozajmljen igrač Partizana, Karišić je takođe nastupao i za mlađe nacionalne selekcije naše zemlje. Pred sam početak prvenstva FK Voždovac dobio je još jedno pojačanje. Novi Zmaj danas je zvanično… »
Veliko pojačanje ‘zmajeva’: Bivši igrač Votforda, Fluminensea i Granade sleteo na krov!
Hot sport 15.07.2019
Pred sam početak prvenstva FK Voždovac dobio je još jedno veliko pojačanje. Novi „Zmaj“ danas je zvanično postao igrač sredine terena, Strahinja Karišić, koji iako ima 22 godine ima iskustvo igranja u Španiji, Engleskoj i Brazilu. Karišić… »
Vesti dana »
Petković: Uništenje kanala Ibar - Lepenac protiv mira za koji se zalažemo i nije u našem interesu
Sputnik pre 17 minutajoš 19 povezanih
Lundberg samouveren posle Olimpijakosa: "Nije bitno da li ste protiv nas ili uz nas"
Sportske.net pre 1 satjoš 16 povezanih
Iznenadni preokret u Siriji: Islamistički pobunjenici osvajaju Alepo: Haos na ulicama, hiljade civila u bekstvu, na stotine ubijeno (video)
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
"Osuđujemo nezakonito političko delovanje nastavnog osoblja" Oglasila se gimnazija koju pohađa sin premijera Miloša Vučevića
Kurir pre 46 minutajoš 8 povezanih