Povezane vesti

Voždovac dobio ozbiljno pojačanje: Potpisao bivši igrač Granade i Votforda

Voždovac dobio ozbiljno pojačanje: Potpisao bivši igrač Granade i Votforda

Mozzart sport 15.07.2019
Reč je o nekadašnjem omladinskom reprezentativcu naše zemlje. Pred sam početak prvenstva Voždovac je dobio veliko pojačanje. Novi Zmaj danas je zvanično postao igrač sredine terena, Strahinja Karišić, koji iako ima 22 godine ima iskustvo igranja… »
Voždovac doveo bivšeg igrača Fluminensea i Votforda, Strahinja došao iz Partizana

Voždovac doveo bivšeg igrača Fluminensea i Votforda, Strahinja došao iz Partizana

Sportski žurnal 15.07.2019
Protekle sezone igrao je za Teleoptik kao pozajmljen igrač Partizana, Karišić je takođe nastupao i za mlađe nacionalne selekcije naše zemlje. Pred sam početak prvenstva FK Voždovac dobio je još jedno pojačanje. Novi Zmaj danas je zvanično… »
Veliko pojačanje ‘zmajeva’: Bivši igrač Votforda, Fluminensea i Granade sleteo na krov!

Veliko pojačanje ‘zmajeva’: Bivši igrač Votforda, Fluminensea i Granade sleteo na krov!

Hot sport 15.07.2019
Pred sam početak prvenstva FK Voždovac dobio je još jedno veliko pojačanje. Novi „Zmaj“ danas je zvanično postao igrač sredine terena, Strahinja Karišić, koji iako ima 22 godine ima iskustvo igranja u Španiji, Engleskoj i Brazilu. Karišić… »

Vesti dana »