Povezane vesti
Strane agencije: Kosovo u žiži posete Makrona Srbiji
Mondo 15.07.2019
Svetske agencije AP i Rojters kao najvažniju poruku Makronove posete Srbiji ističu njegovo obećanje da će pomoći u obnavljanju dijaloga Beograda i Prištine. Ansa i Tass prenose izjavu o Iranu. Američka agencija AP navodi da je francuski predsednik… »
Makron grmi s Kalemegdana:Srbija u srcu, danas i zauvek
Mondo 15.07.2019
"Sada je na meni red da kažem u ime moje zemlje - Francuska vas voli kao što ste vi voleli nju", poručio je na srpskom jeziku okupljenima na Kalemegdanu Emanuel Makron. Najdirljiviji trenutak - kada je stavio ruku na srce.... Čim je izustio prve reči… »
Makron na srpskom: Francuska neće zaboraviti srpske žtrve
Novi magazin 15.07.2019
Predsednik Francuske Emanuel Makron obratio se večeras na srpskom i poručio da Francuska nikada neće zaboraviti žrtvu koju je u Prvom svetskom ratu podneo srpski narod i poručio da Francuska voli Srbiju, onako kako je Srbija volela nju. "Vi pokazujete da… »
Makron na srpskom održao istorijski govor: Francuska nikada neće zaboraviti suze srpskih majki i jauke očeva! Francuska vas…
Kurir 15.07.2019
BEOGRAD - Sada je red da vam, u ime svoje zemlje, kažem - Francuska vas voli, kao što ste vi voleli nju i znamo šta vam dugujemo, poručio je večeras francuski predsednik Emanuel Makron na srpsdkom jeziku pred impresivnim brojem građana koji su došli da… »
Makron se na Kalemegdanu obratio na srpskom jeziku: Francuska vas voli kao što ste vi voleli nju
RTS 15.07.2019
Francuski predsednik Emanuel Makron obratio se na Kalemegdanu pred više hiljada građana, i to na srpskom jeziku. Predsednik Srbije rekao je Makronu da je, obraćajući se na srpskom, kupio srca srpskog naroda. "Na mene je red da vam kažem u ime svoje… »
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 16 minutajoš 57 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 32 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 15 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane