Povezane vesti
Makron grmi s Kalemegdana:Srbija u srcu, danas i zauvek
Mondo 15.07.2019
"Sada je na meni red da kažem u ime moje zemlje - Francuska vas voli kao što ste vi voleli nju", poručio je na srpskom jeziku okupljenima na Kalemegdanu Emanuel Makron. Najdirljiviji trenutak - kada je stavio ruku na srce.... Čim je izustio prve… »
Strane agencije: Kosovo u žiži posete Makrona Srbiji
Mondo 15.07.2019
Svetske agencije AP i Rojters kao najvažniju poruku Makronove posete Srbiji ističu njegovo obećanje da će pomoći u obnavljanju dijaloga Beograda i Prištine. Ansa i Tass prenose izjavu o Iranu. Američka agencija AP navodi da je francuski predsednik… »
Makron se na Kalemegdanu obratio na srpskom jeziku: Francuska vas voli kao što ste vi voleli nju
RTS 15.07.2019
Francuski predsednik Emanuel Makron obratio se na Kalemegdanu pred više hiljada građana, i to na srpskom jeziku. Predsednik Srbije rekao je Makronu da je, obraćajući se na srpskom, kupio srca srpskog naroda. "Na mene je red da vam kažem u ime svoje… »
Makron na srpskom održao istorijski govor: Francuska nikada neće zaboraviti suze srpskih majki i jauke očeva! Francuska vas…
Kurir 15.07.2019
BEOGRAD - Sada je red da vam, u ime svoje zemlje, kažem - Francuska vas voli, kao što ste vi voleli nju i znamo šta vam dugujemo, poručio je večeras francuski predsednik Emanuel Makron na srpsdkom jeziku pred impresivnim brojem građana koji su… »
Makron na srpskom: Francuska neće zaboraviti srpske žtrve
Novi magazin 15.07.2019
Predsednik Francuske Emanuel Makron obratio se večeras na srpskom i poručio da Francuska nikada neće zaboraviti žrtvu koju je u Prvom svetskom ratu podneo srpski narod i poručio da Francuska voli Srbiju, onako kako je Srbija volela nju. "Vi… »
Vesti dana »
Preminuo Teofil Pančić, novinar i pisac 'neponovljive rečenice'
BBC News pre 30 minutajoš 38 povezanih
Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
Danas pre 5 satijoš 21 povezana