Повезане вести
Макрон: Рекао сам шта ми је на срцу и сада ћемо радити заједно
Данас 16.07.2019
Рекао сам шта ми је на срцу и сада ћемо да радимо заједно, рекао је данас председник Француске Емануел Макрон уочи заједничког састанка са председником Србије Александром Вучићем и младима из региона на Калемегдану. Макрон се у… »
Макрон завршио посету Србији
Политика 16.07.2019
Председник Француске Емануел Макрон завршио је дводневну посету Србији, а до авиона на аеродрому „Никола Тесла” испратио га је председник Србије Александар Вучић. Растанак двојице лидера био је срдачан, као што је био и сам дочек… »
Глас Америке 16.07.2019
Завршног дана посете Србији, председник Француске Емануел Макрон обишао је, у друштву српског председника Александра Вучића Калемегдан, где се састао са представницима младих из западнобалканске шесторке. Млади из Србије, Босне и… »
Вучић: Верујем да ће нека врста берлинског самита бити у септембру
Слободна Европа 16.07.2019
Верујем да ће нека врста наставка самита у Берлину бити одржана у септембру, изјавио је председник Србије Александар Вучић у уторак, након што се заједно са председником Француске Емануелом Макроном у Београду састао са… »
Макрон: Потребна снажна перспектива за младе људе у региону
Нови магазин 16.07.2019
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је данас пред крај посете Београду да је процес европских интеграција предугачак и бирократски, и да младим људима треба снажна перспектива. У разговору с представницима младих из… »
Макрон: Процес интеграција предугачак и бирократски, младима треба перспектива
Н1 Инфо 16.07.2019
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је пред крај посете Београду да је процес европских интеграција предугачак и бирократски, и да младим људима треба снажна перспектива. У разговору с представницима младих из… »
Макрон Вучићу: Велико хвала
РТС 16.07.2019
Председник Француске Емануел Макрон захвалио је на свом званичном Инстаграму профилу председнику Србије Александру Вучићу на гостопримству током посете Београду. Емануел Макрон је на Инстаграм поставио снимак руковања са… »
Данас 16.07.2019
Председник Француске Емануел Макрон завршио је дводневну посету Србији током које је са српским званичницима разговарао о европској интеграцији Србије и региона, дијалогу Београда и Приштине и јачању билатералне сарадње… »
Макрон се након посете Србији огласио на Инстраграму и упутио поруку на ћирилици
Блиц 16.07.2019
Председник Француске, Емануел Макрон, завршио је данас дводневну посету Србији. Испратио га је српски председник, Александар Вучић, уз црвени тепих и постројену Гарду Србије, а његов авион је одлетео у пратњи три српска авиона… »
Макронове четири кључне поруке којима Србија озбиљно треба да се позабави
Блиц 16.07.2019
Француски председник Емануел Макрон, који је данас завршио дводневну посету Србији, у Београд је донео важне поруке којима ће наша земља озбиљно морати да се позабави у наредном периоду. Макрон, чија је посета до сада по много… »
Макрон на Инстаграму оставио поруку да види цели свет: Ево шта је на ћирилици написао Вучићу! (видео)
Курир 16.07.2019
Француски председник Емануел Макрон завршио је дводневну посету Београду, а пред само полетање за Париз, на Инстаграму је оставио поруку за председника Србије Александра Вучића, и то на ћирилици! Наиме, Макрон је написао… »
Крај посете француског председника полетео са београдског Аеродрома: Макрон испраћен уз црвени тепих и гарду (фото)
Вечерње новости 16.07.2019
Емануел Макрон је током другог дана боравка у Србији обишао Калемегдан, разговарао са младима, уметницима, а затим га је председник Србије испратио пут Аеродрома "Никола Тесла" ПРЕДСЕДНИК Француске Емануел Макрон завршио је… »
Стефановић се огласио после посете Макрона: Српски министар унутрашњих послова посебно је похвалио овај детаљ (фото)
Курир 16.07.2019
Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић огласио се данас после посете председника Француске емануела Макрона Београду. Он је на Твитеру похвалио рад српске полиције која је учинила да дипломатска посета протекне… »
Макрон и Вучић са студентима Канцеларије за младе
РТС 16.07.2019
Сарадња, помирење и превазилажење стереотипа и тешког наслеђа сукоба у прошлости су изузетно важни за будућност Западног Балкана, а сарадња младих може донети мир региону, пренели су студенти Регионалне канцеларије за… »
"Морате имати наду": Макрон разговарао са студентима из региона, а ово су његове поруке
Блиц 16.07.2019
Председници Србије и Француске Александар Вучић и Емануел Макрон јутрос су прошетали Калемегданом, где су се састали са студентима из Регионалне канцеларије за сарадњу младих (РИЦО). Састанак је затворен за јавност, али према… »
Макрон разговарао са српским уметницима у Београду
РТС 16.07.2019
После састанка са младима из региона Западног Балкана, председник Француске Емануел Макрон разговарао је у Београду и са уметницима и истакнутим јавним личностима наше земље, који представљају спону између Србије и Француске… »
Вучић: Сви морамо да се мењамо у региону ради бољих односа
Дневник 16.07.2019
БЕОГРАД: Морамо да се мењамо и да превазиђемо позицију да смо ми богом дани, а сви други против нас, поручио је председник Србије Александар Вучић, после заједничког разговора с француским председником Емануелом Макроном с… »
Макрон и Вучић са студентима: Све о организацији коју данас посећују француски и српски председник
Блиц 16.07.2019
Француски председник Емануел Макрон налази се у Србији, а у оквиру дводневне посете нашој земљи данас се састаје са студентима, представницима РИЦО, Регионалне канцеларије за сарадњу младих. Регионална канцеларија за сарадњу… »
Макрон и Вучић са студентима Канцеларије за младе
Дневник 16.07.2019
БЕОГРАД:Председник Француске Емануел Макрон састао се данас пре подне, заједно са председником Србије Александром Вучићем, са студентима из Регионалне канцеларије за сарадњу младих (РИЦО) из целог региона. Двојица председника су… »
Макрон: Рекао сам шта ми је на срцу, сада ћемо да радимо заједно
Н1 Инфо 16.07.2019
Рекао сам шта ми је на срцу и сада ћемо да радимо заједно, рекао је председник Француске Емануел Макрон. Макрон се у изјави за ТВ Прва захвалио на гостопримству. Председник Србије Александар Вучић је рекао да је Србија… »
Историјска посета председника Француске! Макрон Вучићу: Срби и Французи су браћа по оружју!
Курир 16.07.2019
Председник Француске Емануел Макрон поручио је јуче у Палати Србије да су Срби и Французи браћа по оружју. Делегација Француске, предвођена председником те земље Еманулом Макроном, стигла је јуче у дводневну посету Србији. После… »
Вести дана »
Ухапшен дилер из Крагујевца: Полиција му у кући пронашла 37 кесица спремних за купце! (фото)
Курир пре 2 минутајош 38 повезаних
Рио Тинто за РТС тврди да се не повлачи из Србије и да задржава законска права над пројектом
Форбес пре 47 минутајош 42 повезане
Одбор за културу и информисање покренуо поновни поступак предлагања кандидата националних мањина за члана Савета РЕМ-а
Блиц пре 18 минутајош 28 повезаних
Преговори о смањењу руског удела у НИС-у уз учешће мађарског Мола
Наслови.аи пре 3 сатајош 16 повезаних
(БЛОГ) Дијана Хрка дванаести дан штрајкује глађу, Хитна помоћ прегледала Јаћимовићевог сина
Н1 Инфо пре 37 минутајош 30 повезаних