Povezane vesti

Hitna pomoć: U saobraćajnoj nezgodi povređene tri osobe

Danas 16.07.2019
Noć u Beogradu protekla je mirno, u jednoj saobraćajnoj nezgodi povređene su tri osobe, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. U kasnim večernjim časovima došlo je do saobraćajne nezgode na Novom novosadskom putu u kojoj su tri osobe lakše… »

Saobraćajna nezgoda na Novosadskom putu, tri osobe povređene

RTS 16.07.2019
Tri osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ponedeljak na novom Novosadskom putu u 21.38 časova. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Hitna pomoć obavila je tokom noći ukupno 93… »

Saobraćajka na Novosadskom putu, tri osobe povređene

RTV 16.07.2019
BEOGRAD - Tri osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas na novom Novosadskom putu u 21.38 časova. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Hitna pomoć obavila je noćas… »

Saobraćajka na Novosadskom putu, tri osobe povređene

B92 16.07.2019
Beograd -- Tri osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas na novom Novosadskom putu u 21.38 časova. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Hitna pomoć obavila je noćas… »

Udes na Novosadskom putu, troje povređenih

Mondo 16.07.2019
Tri osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas na novom Novosadskom putu oko 22 sata. Foto: MONDO/Stefan Stojanović Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Hitna pomoć… »

Vesti dana »