Povezane vesti
Makron i Vučić sa mladima iz regiona
Studio B 16.07.2019
Moramo da se menjamo i da prevaziđemo poziciju da smo mi bogom dani, a svi drugi protiv nas, poručio je predsednik Vučić, posle zajedničkog razgovora sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom sa mladima zapadno- balkanske „šestorke“. foto Tanjug… »
Srpski migovi ispratili Makronov avion iz Srbije: Završena poseta predsednika Francuske (foto)
Telegraf 16.07.2019
Tokom dvodnevne posete održan je "tet-a-tet" sastanak između dvojice državnika, a potpisana su i 22 važna sporazuma između članova dve vlade. Predsednik Francuske Emanuel Makron završio je zvaničnu posetu Srbiji, gde ga je ugostio predsednik Aleksandar… »
Sastanak sa predstavnicima Prištine i Merkel na jesen, Vučić poručio: Boriću se za kompromis (video)
Telegraf 16.07.2019
Predsednik Srbije sumira posetu francuskog predsednika. Posle sastanka sa predstavnicima Regionalne kancelarije, koja je projekat u okviru Berlinskog procesa, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti i sumirao posetu francuskog predsednika… »
Vučić ispratio Makrona, završena poseta Srbiji
IndeksOnline 16.07.2019
BEOGRAD – Predsednik Francuske Emanuel Makron završio je dvodnevnu posetu Srbiji, a do aviona na aerodromu “Nikola Tesla” ispratio ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Rastanak dvojice lidera bio je srdačan, kao što je bio i sam doček visokog gosta… »
Makron: Čast mi je što sam ovde, rekao sam što mi je na srcu
IndeksOnline 16.07.2019
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, prilikom dolaska na sastanak sa mladima iz regiona u društvu predsednika Francuske Emanuela Makrona na Kalemegdanu, ponovio da je Makron osvojio srca Srba, dok je francuski lider naveo da mu je čast… »
Makron ekskuzivno za Prvu: "Rekao sam ono što mi je na srcu i sada ćemo da radimo zajedno"
Prva 16.07.2019
Predsednik Francuske Emanuel Makron nastavio je danas posetu Srbiji, razgovorom sa studentima iz Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO). S njim je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Dvojica predsednika su se na početku upoznali sa… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 52 povezane
Fiskalni savet ocenjuje rebalans budžeta: Deficit se neopravdano povećava za 59 milijardi dinara, neka krupna davanja bez objašnjenja
Danas pre 44 minutajoš 28 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 54 povezane
Požar na putu Zrenjanin – Novi Sad: Evo šta se tačno dogodilo u blizini Žabaljskog mosta
Zrenjaninski pre 2 satajoš 23 povezane