Povezane vesti
Tramp: U meni nema ni trunke rasizma
N1 Info 16.07.2019
Američki predsednik Donald Tramp danas se žestoko branio da nije rasista, ali njegove poruke na Tviteru u kojima napada četiri demokratske poslanice Kongresa, izazvale su negodovanje i kod njegovih republikanaca, koji se još nisu izjasnili o tom pitanju… »
Tramp: Nisam rasista, rezolucija demokrata
Slobodna Evropa 16.07.2019
Američki predsednik Donald Tramp danas se žestoko branio da nije rasista, ali njegove poruke na Tviteru u kojima napada četiri demokratske poslanice Kongresa, izazvale su negodovanje i kod njegovih republikanaca, koji se još nisu izjasnili o tom pitanju… »
Ko su žene u sukobu sa Trampom
Južne vesti 16.07.2019
Getty Images Okazio Kortez, Presli i Tlaib Američki predsednik Donald Tramp novim komentarima i porukama kongresmenkama iz redova Demokratske stranke da se „vrate kući" izazvao je lavinu komentara i optužbi za rasizam. A najglasnije u tim optužbama bile… »
Ko su žene u sukobu sa Trampom
Danas 16.07.2019
Američki predsednik Donald Tramp novim komentarima i porukama kongresmenkama iz redova Demokratske stranke da se „vrate kući“ izazvao je lavinu komentara i optužbi za rasizam. A najglasnije u tim optužbama bile su upravo žene koje je Tramp napao –… »
CNN priznao: Ima istine u Trampovim tvitovima o 4 kongresmenke, on Ameriku razume bolje nego oni što ga kritikuju!
Kurir 16.07.2019
Kritičari predsednika Trampa možda ne žele da priznaju, ali postoji element istine u "rasističkim tvitovima" koje je objavio ovog vikenda. Tramp je rekao za četiri kongresmenke iz redova demokrata, koje pripadaju manjinskim rasama, da bi trebalo da se… »
Tramp otvoreno ispoljio rasizam
Danas 15.07.2019
Reakcije na tvitove američkog predsednika Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp optužen je za rasizam pošto je na Tviteru objavio izjave u kojima napada demokratske članice Kongresa, za koje je napisao da potiču iz zemalja čije su vlade… »
Vesti dana »
U Beogradu tramvaj izleteo iz šina i udario u izlog, povređeno 11 osoba i dvoje dece
RTV pre 5 minutajoš 119 povezanih
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 5 minutajoš 22 povezane
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 40 minutajoš 23 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 35 minutajoš 9 povezanih
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm i najavu tropskih dana
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 27 povezanih