Povezane vesti

Vučić o autorskom tekstu: Rekao sam istinu, a posao intelektualaca je da pomognu

Vučić o autorskom tekstu: Rekao sam istinu, a posao intelektualaca je da pomognu

N1 Info 16.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je drago zbog toga što je izazvao tako veliku pažnju svojim autorskim tekstom u listu Politika pod naslovom "Elita i plebs" i da smatra da je u njemu samo rekao istinu. Izvor: N1 "Mislim da sam rekao… »
Autorskim tekstom o eliti rekao istinu, Vučić: Po reakcijama vidim da sam pogodio tačno u centar mete

Autorskim tekstom o eliti rekao istinu, Vučić: Po reakcijama vidim da sam pogodio tačno u centar mete

Kurir 16.07.2019
Intelektualci i svi u zemlji treba da pomognu napredak države, a ne da u tome odmažu, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje kako vidi to što se neki, i dok je u poseti Srbiji jedan od evropskih najznačajnijih lidera… »
Vučić: Autorskim tekstom sam pogodio u „centar mete“

Vučić: Autorskim tekstom sam pogodio u „centar mete“

Studio B 16.07.2019
Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je da je svojim autorskim tekstom objavljenim prošle nedelje u „Politici“ rekao istinu, kao i da reakcije koje su usledile govore da je pogodio „tačno u centar mete“ i to na pristojan i civilizovan način… »
Vučić: Posao intelektualaca je da pomognu napredak zemlje, ne da odmažu

Vučić: Posao intelektualaca je da pomognu napredak zemlje, ne da odmažu

Novi magazin 16.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je drago zbog toga što je izazvao tako veliku pažnju svojim autorskim tekstom u listu Politika pod naslovom "Elita i plebs" i da smatra da u njemu samo rekao istinu. "Mislim da sam rekao istinu… »

Vesti dana »