Повезане вести

Вучић о ауторском тексту: Рекао сам истину, а посао интелектуалаца је да помогну

Вучић о ауторском тексту: Рекао сам истину, а посао интелектуалаца је да помогну

Н1 Инфо 16.07.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му је драго због тога што је изазвао тако велику пажњу својим ауторским текстом у листу Политика под насловом "Елита и плебс" и да сматра да је у њему само рекао истину. Извор… »
Ауторским текстом о елити рекао истину, Вучић: По реакцијама видим да сам погодио тачно у центар мете

Ауторским текстом о елити рекао истину, Вучић: По реакцијама видим да сам погодио тачно у центар мете

Курир 16.07.2019
Интелектуалци и сви у земљи треба да помогну напредак државе, а не да у томе одмажу, рекао је данас председник Александар Вучић, одговарајући на питање како види то што се неки, и док је у посети Србији један од европских… »
Вучић: Ауторским текстом сам погодио у „центар мете“

Вучић: Ауторским текстом сам погодио у „центар мете“

Студио Б 16.07.2019
Председник Александар Вучић поновио је да је својим ауторским текстом објављеним прошле недеље у „Политици“ рекао истину, као и да реакције које су уследиле говоре да је погодио „тачно у центар мете“ и то на пристојан и… »
Вучић: Посао интелектуалаца је да помогну напредак земље, не да одмажу

Вучић: Посао интелектуалаца је да помогну напредак земље, не да одмажу

Нови магазин 16.07.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је драго због тога што је изазвао тако велику пажњу својим ауторским текстом у листу Политика под насловом "Елита и плебс" и да сматра да у њему само рекао истину… »

Вести дана »