Повезане вести
Транспарентност Србија: Изградња метроа договара се мимо закона
Данас 16.07.2019
Транспарентност Србија (ТС) упозорила је данас да ће у изградњу београдског метроа, судећи према најавама представника власти, фирме из Кине и Француске бити укључене мимо Закона о јавним набавкама и Закона о јавно-приватном… »
Транспарентност Србија: Изградња метроа договара се мимо закона
Слободна Европа 16.07.2019
Транспарентност Србија (ТС) упозорила је данас да ће у изградњу београдског метроа, судећи према најавама представника власти, фирме из Кине и Француске бити укључене мимо Закона о јавним набавкама и Закона о јавно-приватном… »
Транспарентност: Изградња Београдског метроа се договара мимо закона
Н1 Инфо 16.07.2019
У изградњи београдског метроа, судећи према најавама представника власти у Србији, биће укључене фирме из Кине и Француске, мимо Закона о јавним набавкама и Закона о јавно-приватном партнерству који предвиђају обавезно… »
Вести дана »

"Састаћу се с Путином у наредне две недеље"! Трамп: Бајден је започињао ратове јер је глупан! Ја сам их зауставио већ осам, ово ће бити девети! (видео)
Курир пре 14 минутајош 76 повезаних

Ђоковић: Као да је протутњао воз, невероватно је што сам способан да играм на високом нивоу
РТС пре 57 минутајош 61 повезана

Кфор потврдио инцидент на северу КиМ: Возила тзв. КБС грешком скренула, спремни смо да одговоримо
Еуроневс пре 2 сатајош 27 повезаних