Povezane vesti
Voditeljka Dnevnika: "Hvala na pažnji, napuštam RTS"
Mondo 16.07.2019
Voditeljka se oprostila od gledalaca na kraju Dnevnika. Voditeljka informativnog programa RTS-a Marija Savić Stamenić, napustila je Javni servis. Ona je jutros vodila poslednju emisiju na ovom televizijskom kanalu i od gledalaca se oprostila emotivnim… »
Prelepa voditeljka RTS-a odlazi sa nacionalne televizije: "Ovo je moja poslednja emisija"
Blic 16.07.2019
Marija Savić Stamenić, prelepa voditeljka informative RTS-a odlazi sa ove televizije. Jutros je poslednji put vodila emisiju. - Ovo je moja poslednja emisija na RTS. To bi bilo sve u ovom jutarnjem dnevniku. Vama hvala na poverenju i pažnji, ne samo… »
Jedna od najlepših voditeljki Dnevnika se sa suzama u očima oprostila od RTS-a (video)
Telegraf 16.07.2019
- Od avgusta se gledamo na drugom mestu, a ja ću sada, kao i uvek, da vas pozovem da ostanete uz RTS i da vam poželim da imate lep i prijatan i ovaj dan, i sve dane koji su pred nama - rekla je Marija. Marija Savić Stamenić oprostila se od… »
Vesti dana »
![Kakva dominacija Nikole Jokića: Poigravao se sa Vasinim novim timom i pokazao svima ko je pravi MVP](https://nstatic.net/223/38942223ezxjsg.jpg)
Kakva dominacija Nikole Jokića: Poigravao se sa Vasinim novim timom i pokazao svima ko je pravi MVP
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane