Povezane vesti
"Nole SAD ima dve rakete: - znate već gde!" Ivanišević: Federer je bio bolji, ali je odigrao taj-brejkove za "onu stvar"!
Sportal blic 16.07.2019
Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević, koji se pridružio stručnom štabu najboljeg na svetu tokom Vimbldona, nije u finalu bio na meču Novak Đoković - Rodžer Federer. Ali, imao je šta da o toj antologijskoj borbi kaže. U intervjuu za "Sportske… »
Ivanišević:Ovo je i moja titula,boli me d*** od sedenja
Mondo 16.07.2019
Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević, od nedavno član stručnog štaba Novaka Đokovića, gledao je vimbldonsko finale ispred televizora u svojoj teniskoj akademiji u Umagu. "Federer je odigrao taj-brejkove za ONU STVAR", kaže. Goran Ivanišević je… »
Vesti dana »

Poslanici nakon pauze nastavili rad, optužuju jedni druge da će završiti na smetlištu istorije
Beta pre 52 minutajoš 48 povezanih

Nebojša Atanacković upozorava Uvođenje sankcija NIS-u podiže cenu goriva, a evo i zašto
Dnevnik pre 2 satajoš 50 povezanih

"Ovaj voz me je spasao" Alo! sa putnicima u brzom vozu za Suboticu: "Fantazija, konačno u Srbiji!" (video)
Alo pre 12 minutajoš 35 povezanih

Prava promena vremena tek sledi! Meteorolog najavio neočekivani obrt: Biće još snega i mraza, a evo šta nas čeka posle 20. oktobra
Blic pre 57 minutajoš 46 povezanih