Povezane vesti
Vučić u oktobru na krunisanju japanskog cara
Danas 16.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Japana Đunićijem Marujamom i naglasio da mu je čast da u oktobru prisustvuje zvaničnoj ceremoniji krunisanja japanskog cara Naruhita i da mu lično poželi mnogo uspeha u korist napretka… »
Vučić: Čast mi je da u oktobru prisustvujem krunisanju u Japanu
RTS 16.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Japana Đunićijem Marujamu i rekao da mu je čast da prihvati poziv da u oktobru prisustvuje zvaničnoj ceremoniji krunisanja i bude u prilici da caru Naruhitu lično poželi mnogo uspeha, u… »
Vučić: Čast mi je da u oktobru prisustvujem krunisanju u Japanu
RTV 16.07.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Japana Đunićija Marujamu i tom prilikom rekao da mu je čast da prihvati poziv da u oktobru prisustvuje zvaničnoj ceremoniji krunisanja i bude u prilici da caru Naruhitu lično poželi… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Predsednik Srbije kaže da je bitno da država pokaže dobru volju da se istraži slučaj pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 1 povezana